Kultna pjesma Nene Belana nakon deset godina dobila novo ruho uz CAMBI

Kultna pjesma Nene Belana nakon deset godina dobila novo ruho uz CAMBI
Foto: Daria Opačak

NAKON što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, CAMBI se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom.

Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio na njegovoj uspješnici Oceani ljubavi.

"Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu Burratino 2010.godine u Šibeniku i po završetku rada na predstavi napisao sam novi tekst pod nazivom Oceani ljubavi i ta pjesma je postala najvrćenija pjesma u Hrvatskoj te godine. Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz CAMBI-ja s kojima je bio izniman užitak surađivati. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da Oceani ljubavi  postaju već jedan klasik pop glazbe", riječi su Nene Belana.

Zvukovi ukulelea, mandoline i harmonike udruženi su s osam moćnih vokala CAMBI-ja, a redatelj Milan Latković pobrinuo se za vizualnu priču koja je prošlog tjedna snimana u trogirskom akvatoriju. Za fotografiju je zaslužna Daria Opačak.

Malena dva otočića Čelice i pripadajući svjetionik postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli splitska glumica Uršula Ana Najev i vodeći vokali CAMBI-ja Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara