Kupio napušteno skladište za 800 $, nije mogao vjerovati što je našao unutra

Kupio napušteno skladište za 800 $, nije mogao vjerovati što je našao unutra
Screenshot: YouTube

AKO STE ikad gledali Skladišne ratove, onda vjerojatno znate da je u SAD-u popularno skladištiti stvari u kontejnere koji se nalaze u velikim skladištima. No propustite li nekoliko uplata, skladište ide na aukciju.

Michael De Hass vodi YouTube kanal Storage Auction Pirates, na kojem već godinama objavljuje snimke s aukcija takvih kontejnera. Iako se tim poslom bavi već godinama, jedna kupnja promijenila mu je život.

Naime, kupio je kontejner za 800 dolara (oko 5200 kuna) i nakon hrpe smeća već je gotovo izgubio nadu kad je naišao na svoj prvi zaključani sef, a ono što je bilo unutra ostavilo ga je u šoku (pozitivnom).

Iako je bio uvjeren da su unutra dokumenti, sef je bio pun novčanica od 20 i 50 dolara, a ukupna suma bila je 26.420 dolara (oko 175.000 kuna). "Prvi put ikad, bio sam sretan što sam bio u krivu", otkrio je na YouTubeu. 

Snimku je na YouTube uploadao još 2012. godine, no jučer se pojavila na Facebooku i ponovo postala viralna. Dosad je prikupila više od 4,6 milijuna pregleda.

Inače, kanal na YouTubeu ima gotovo 20 tisuća pretplatnika, a Michael objavljuje snimke gotovo na dnevnoj bazi. U svom kockanju odlično je prošao i nedavno, kad je za samo 10 dolara kupio napušteno skladište.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara