Kurcolovcem i generalom Prkačinom na njemačke pljačkaše i goste u studiju

NIGHTMARE STAGE powered by Index.hr kreće u novu sezonu u kojoj ćemo vidjeti Bracinu izbornu listu za Sabor "Svi smo mi Cigani", rješenje tko je Jaranov biološki otac; Radimir Čačić ili Vice Vukojević, novi kviz i suvoditelja. Live streaming Noćne more moći ćete gledati na adresi www.index.hr/nocnamora svake subote od 22 sata.

U Bracinom kafiću "Cro Rom" predstavljena je izložba o putešestvijama Malnara i njegove ekipe, kao i "jesenska shema" najpoznatijeg antitelevizijskog showa na svijetu.

"Nije HTV za nas"

Željko Malnar se osvrnuo i na kratki staž njegove ekipe na HTV-u, gdje su ovog proljeća gostovali sa "Privremenim tjednikom":

"Prevelika je to organizacija. Ljudi na HTV-u su uhvaćeni su u mrežu ogromnog mastodonta koji ih je pojeo. Nema nikakve razlike između organizacije rada i duha koji na Televiziji vlada od doba kada je tamo bila Televizija Zagreb i danas kada je HTV. U svim ljudima je strah, od urednika do novinara, svi broje koeficijente ili poen više, što je šteta jer tamo ima krasnih ljudi, primjerice Domagoj Burić ili Aleksandar Kostadinov", iznio je svoje dojmove čovjek koji je prije "nekoliko desetljeća" radio putopise za tadašnji TVZ.

"Tri mjeseca smo pauzirali i za to vrijeme shvatili da stvarno falimo ljudima, ovakvi prosti, bezobrazni, nikakvi.", izjavio je Željko Malnar, koji je ujedno i pojasnio kako se to Noćna Mora predstavlja van peščeničkog teritorija: "Ovdje smo gosti u koaliciji Roma Hrvatske kod našeg Brace"

"Žalim goste koji će sjediti između mene i Ante Prkačina"

"Uvodimo novinu - političkog komentatora koji je prošao sve i kojeg nitko ne može muljati, to je general Ante Prkačin. On i ja ćemo u svakoj emisiji biti sa strane našem gostu, a ja unaprijed žalim onoga koji se nađe između nas; Prkačin će ga napadati a ja ću ga braniti."

Približavanje izbora podiže interes političara za gostovanje u Noćnoj Mori, pa Malnar govori kako se mnogi od njih već raspituju za mogućnost gostovanja: "Iako im nije svejedno doći pred naše gledatelje, jer kada ih ostavimo u studiju da odgovaraju na njihova pitanja, zna biti zanimljivih situacija"

"Vesna Kljajić će otvarati emisiju jer bih htio pola sata ozbiljnog intervjua sa nekom važnom ličnosti, ali smo taj ozbiljni dio skratili. U subotu će nam prvi gost biti Marijan Benko, ravnatelj policije"

"Umjesto vilama, na Nijemce krećemo Kurcolovcem"

Najveća novina Nightmare Stagea je kviz, u čijem naslovu se umjesto kuna "lovi" izvjesni organ, a Malnar objašnjava što ga je inspiriralo za uvođenje ove igrice za vjerne gledatelje: "Ovo što rade RTL i Nova je prestrašno. Kako jadnicima otimaju lovu, to je nevjerojatno, kada vidite one njihove voditeljice koje ne znaju što govore ni što rade. I to je kao jedna ozbiljna televizija i to je kapitalizam! Da se jednu malu zemlju kao što je Hrvatska i njene stanovnike tako potkrada"

Peščenički predsjednik je posebno ljut zbog porijekla  "otimača": "Ja sam neprijatelj Nijemaca i uvijek ću biti. Ševa i ja smo otišli u šumu i njemačke divizije smo napadali vilama. Oni su okupirali našu zemlju. Ševa mi je govorio: Nemoj ih napadati, oni su naši prijatelji, a evo tih na sad kakvi su prijatelji; pljačkaju lovu našem narodu, to je strašno, ali sada na njih umjesto vilama krećemo Kurcolovcem"

"Jedna vrlo bitna napomena: kod nas će nagrada biti lova i to prava lova, a ne sto, dvjesto kuna, kao što ovi ostali daju", upozorio je na kraju Malnar na izdašan nagradni fond njegovog novog projekta.

Jaran: Malnar mi je brat i otac, ali za pravog oca sam čuo da je u Pjedoju

Vlado Matijević, poznatiji kao Jaran (Jajan) je kratko sažeo osjećaje prema domaćinu domjenka, Braci, s kojim se i večeras stalno svađao: "Kao čovjeka i kolegu volim ga i cijenim kao da mi je brat, ali kao kolegu ga nabijem na kujac"

"Ne znam zašto svi inzistirate na tome da Jaran nauči pravilno izgovarati slovo R, jer danas je popularno na televiziji nepravilno izgovarati slova. On je potpuno u skladu s trendom", ubacila se Mirna Berend, uvijek rado viđena gošća na okupljanjima Malnarove ekipe na objavu kako je Jaran krenuo na govorne vježbe.

"Samo malo, je li gospodin Jutinski nema pojma o govoru", odgovorio je i Jaran, misleći na guvernera HNB-a, Željka Rohatinskog.

"Po mome sudu, meni je bolje na Z1", ozbiljno je prekinuo zajebanciju Jaran, odgovarajući na kojoj mu se televizijskoj kući bilo ugodnije raditi. "Zato što imam gospodina, brata i oca Malnara. Ja ga zbilja cijenim i volim. Nisam poznavao oca, ali on mi je drugi otac"

"Imam jako dobre veze u Prijedoru i čuo sam da je moj otac u Pjedoju", otkrio je Jaran.

"Gospodin, brat i otac" je dodao: "Kad smo već kod toga, imamo dva kandidata za Jaranovog biološkog oca, na temelju sličnosti s njim: Radimir Čačić i Vice Vukojević. Ljubo Jurčić je također bio među osumnjičenima ne samo zbog sličnosti, nego i zato jer posvaja djecu. On je pristao podvrgnuti se DNK analizi, ali Čačić ne."

Braco: Pozivam Tadića i Rožića da pristupe mojoj listi

"Uramio sam i plastificirao slike sa Malnarovih putovanja jer ih želim prodati i na tome zaraditi za izbornu kampanju. Željko će mi biti drugi na listi i iako ovo izgleda kao zajebancija, mi mislimo ozbiljno. Ući ćemo u Sabor."

Braco je iskoristio priliku i putem Indexa pozvao dva ugledna HSP-ova disidenta da mu se pridruže u borbi za Sabor: "Pozivam Tonća Tadića i Miroslava Rožića da pristupe mojoj listi"

"Nezavisna lista Seada Hasanovića" će imati slogan "Svi smo mi Cigani", a na njoj će biti i moji prijatelji, Ćiro, Silvio Marić i moji situirani Romi.", najavio je Braco.

"Očekujem puno glasova, uzeti ću ih i crvenima - komunistima i tzv. crnim, ustašama. Izlazimo u šestoj izbornoj jedinici i svi će vidjeti: cigani lete u sabor!"

Na pitanje hoće li njegova lista biti reklamirana u Noćnoj Mori zbog njegovog angažmana u emisiji, kratko je odgovorio: "Željku nemoj ništa vjerovati, on laže ko Cigan"

Zvonko Alač
Foto: Iva Lulić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara