Kylie Minogue: Dečko me smiruje kad počnem histerizirati!

Tekst: A.A.
Foto: JLP

KYLIE MINOGUE sretna je što ima svog dečka Andresa Velencosoa jer joj on pruža oslonac u trenucima kad pjevačica počne gubiti kontrolu nad svojim osjećajima. Kada je nedavno snimala svoj novi album "Aphrodite", Andres je prvi put od kada su zajedno vidio pjevačicu u radnom izdanju, dok gubi živce zbog sitnica, ali to mu nije smetalo već joj je pomagao da se smiri i prebrodi teškoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je velika promjena u našoj vezi. Sada je imao priliku vidjeti me dok sam zaposlena i pod stresom, doživio je moja svakodnevna `pucaja` i odlično se s time nosio. Svaki put kada bih ja počela histerizirati, samo bi me pogledao širom otvorenih očiju i rekao mi da će sve biti u redu i da se smirim", rekla je australska pjevačica koja je s modelom Andresom u vezi od 2008. godine. Dodaje kako je sada sigurna da njezin napeti posao neće naškoditi njihovoj vezi.

"Obožavam raditi. Glazba je ogroman dio mog života i silno sam ponosna na svoj novi album. To je ono čime se bavim i to nikako ne želim izgubiti. Stvar je u pronalaženju ravnoteže između posla i intime, meni se za sada čini da u tome uspijevam i da je sve u redu", kaže 42-godišnja pjevačica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara