Kylie Minogue dobila spomenik u Melbourneu

AUSTRALCI su doista zaljubljeni u njihovu najveću glazbenu zvijezdu, pa su joj, uoči izlaska njezinog novog albuma "X", napravili spektakularni spomenik i postavili ga ispred Dvorane slavnih u Melbourneu. Kip je u prirodnoj veličini, a na nogama čak ima omiljene cipele australske zvijezde.

"Legenda si tek onda kad dobiješ vlastiti spomenik", rekao je jednom davno netko jako pametan, pa se 39-godišnja Kylie Minogue odsad doista može smatrati legendom, jer je u Melbourneu dobila vlastiti spomenik. Napravio ga je kipar Peter Corlett, koji je tri mjeseca s njezinim menadžmentom dogovarao svaki detalj vezan za brončanu skulpturu. "Tjelesne mjere su u dlaku točne, sve do njezinih zapešća. Upoznao sam jednu mladu konobaricu koja ima identične mjere kao Kylie, a to mi je puno pomoglo", rekao je kipar pri otkrivanju spomenika.

Na svečanosti se našla i spomenuta konobarica Sophia James, vrlo ponosna što je upravo ona pozirala za spomenik slavne pjevačice. "Velika sam obožavateljica. Kad sam bila mlađa, pokušavala sam sakriti stražnjicu i obline, a ona ih je opet učinila popularnima. Ponosna sam na to što sam i ja sudjelovala u ovom prekrasnom projektu", izjavila je.

Zbog brojnih promotivnih aktivnosti, Kylie Minogue nije uspjela doći na svečanost, ali je organizatorima poslala pismo zahvale i obećala da će prvom prilikom navratiti i fotografirati se ispred vlastitog spomenika. Inače, pjevačica ovih dana uvježbava koreografije i odabire kostime za veliku svjetsku turneju kojom će promovirati "X", prvi album nakon borbe sa zloćudnom bolesti. Prvi singl "Two Hearts" odlično prolazi na top listama diljem svijeta, što se očekuje i od albuma, koji će se na tržištu pojaviti u prvom tjednu prosinca.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara