Kylie Minogue napušta glazbenu industriju?

Kylie Minogue napušta glazbenu industriju?

PRIJATELJI australske pop zvijezde tvrde kako je Kylie, u godinama koje je zbog raka dojke provela daleko od pozornice, shvatila kako "postoji svijet izvan šoubiznisa", pa su joj novi poslovni angažmani i privatni život postali daleko važniji od glazbe koja ju je proslavila. Navodno će, nakon izlaska novog albuma, održati veliku oproštajnu turneju i zauvijek se oprostiti od pjevačke karijere.

Priče tipa "ovo mi je zadnja turneja" karakteristične su za starije izvođače (Cher, Julio Iglesias...) koji godinama tvrde kako su na posljednjoj turneji, želeći privući što više publike i publiciteta, pa su fanovi australske dive ostali nemalo iznenađeni najnovijim informacijama koje u medije plasiraju njezini "prijatelji". Naime, Kylie će, navodno, nakon što objavi novi album, održati oproštajnu turneju i neće se više baviti poslom koji joj je donio milijune dolara i u povijest je upisao kao jednu od najpopularnijih pop izvođača svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako tvrde "izvori", Kylie se prvenstveno želi koncentrirati na privatni život, točnije, Oliviera Martineza s kojim je navodno opet u vezi. Želja joj je, piše Female First, zasnovati obitelj i posvetiti se odgoju djece, a svjesna je da joj priroda njenog posla zasad ne dopušta veću pauzu, obzirom da je karijeru već stavila na čekanje zbog borbe sa zloćudnom bolesti.

Osim toga, Kylie je proteklih godina postala uspješna poslovna žena (parfemi, linija odjeće, dioničarski udjeli u velikim tvrtkama) i navodno je shvatila da uspješan biznis može voditi daleko od svjetla pozornice, koja pak uključuju za nju krajnje iritantne stvari - tabloide, tračeve i medijsku hajku. Pitanje je samo koliko su njeni parfemi i odjeća relevantni kao proizvodi, a koliko se prodaju jer je u njihovom nastajanju sudjelovala kao neupitna pop ikona.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara