Kylie Minogue nastavlja liječenje

POP princeza Kylie Minogue još nije posve zdrava i nastavit će liječenje kada se vrati kući u London, rekla je u nedjelju članica njezina australskog osoblja.

Kylie Martin rekla je za Sun Herald da nije točno da je popularna australska pjevačica i bivša zvijezda televizijskih sapunica imala dvije "tajne operacije" otkako joj je u bolnici u Melbourneu 20. svibnja uklonjena kvržica iz dojke.

"Priče te vrste izmakle su kontroli", rekla je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poruci na svojoj web stranici prošloga tjedna 37-godišnja pjevačica upozorila je svoje obožavatelje da je još "dalek put pred njom" prije nego bude mogla reći da je pobijedila rak dojke.

"Prolazim kroz ovo korak po korak i vaše poruke ljubavi i potpore iznimno cijenim", poručila je, najavljujući da će liječenje nastaviti u Europi.

Minogue je nakon otkrića kvržice odgodila australski i azijski dio svjetske turneje "Showgirl". Fanovima je kazano da sačuvaju ulaznice, no nakon nedavnog odlaska njezinog agenta u Veliku Britaniju, izgledi da se koncerti u Australiji održe u skoroj budućnosti sve su slabiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara