Kylie Minogue priznala da joj je novi album - promašaj karijere

AKTUALNA turneja australske pop dive proglašena je punim pogotkom, a pjevačica je na kraju jednog od koncerata pred novinarima u naletu iskrenosti priznala kako o svom aktualnom albumu "X" nema najbolje mišljenje. "Moj posljednji album je na neki način promašaj. Da budem iskrena, gledajući s malim vremenskim odmakom, mogli smo to i bolje napraviti. Ali, s obzirom na to koliko smo vremena imali, još je dobro i ispao", priznala je Kylie.

Pjevačica je novinarima priznala kako nove pjesme "Wow", "Im My Arms" i "2 Hearts" na koncertima prolaze odlično, ali za ostale više nije sigurna želi li ih izvoditi. Nastale su nakon što je dobila bitku s rakom dojke, a Kylie u brojnim intervjuima izjavljivala kako su nove pjesme potpuno osobne i najbolje što je dosad napravila. Reakcije publike i slaba prodaja albuma ipak su je natjerali da se predomisli pa će sljedećem glazbenom uratku, kaže, ipak posvetiti više vremena.

"Neki dijelovi mojih koncerata su jako kičasti i pretjerani, ali u tome uživam. Puštam svog unutarnjeg Freddieja Mercuryja u tim trenucima da iziđe vani", rekla je Kylie govoreći o atmosferi na svojim koncertima. Osvrćući se na propalu karijeru u SAD-u, pjevačica kaže: "Tamo se skoro neću vraćati. Riječ je o čudnom tržištu s posebnim zahtjevima".

Njezin deseti album "X" pokazao se kao debakl u umjetničkom, ali i komercijalnom smislu. Dok se u Europi i Australiji kratko zadržao među deset najprodavanijih izdanja, u SAD-u nije uspio ući na ljestvicu Billboard Top 100, i to unatoč agresivnoj reklamnoj kampanji u sklopu koje je Kylie obišla sve velike gradove i gostovala u brojnim popularnim emisijama. Neki kažu da je to zbog pogrešnog odabira najavne pjesme - kao singl u eter je puštena pjesma "All I See", koja ni u Europi nije postigla zapaženi uspjeh. Zanimljivo, nekoliko mjeseci prije Kylie, o svom aktualnom projektu kao debaklu govorila je i Janet Jackson, koja je izjavila da se novim albumom "baš i ne ponosi".

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara