Kylie Minogue priznala da joj je novi album - promašaj karijere

AKTUALNA turneja australske pop dive proglašena je punim pogotkom, a pjevačica je na kraju jednog od koncerata pred novinarima u naletu iskrenosti priznala kako o svom aktualnom albumu "X" nema najbolje mišljenje. "Moj posljednji album je na neki način promašaj. Da budem iskrena, gledajući s malim vremenskim odmakom, mogli smo to i bolje napraviti. Ali, s obzirom na to koliko smo vremena imali, još je dobro i ispao", priznala je Kylie.

Pjevačica je novinarima priznala kako nove pjesme "Wow", "Im My Arms" i "2 Hearts" na koncertima prolaze odlično, ali za ostale više nije sigurna želi li ih izvoditi. Nastale su nakon što je dobila bitku s rakom dojke, a Kylie u brojnim intervjuima izjavljivala kako su nove pjesme potpuno osobne i najbolje što je dosad napravila. Reakcije publike i slaba prodaja albuma ipak su je natjerali da se predomisli pa će sljedećem glazbenom uratku, kaže, ipak posvetiti više vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki dijelovi mojih koncerata su jako kičasti i pretjerani, ali u tome uživam. Puštam svog unutarnjeg Freddieja Mercuryja u tim trenucima da iziđe vani", rekla je Kylie govoreći o atmosferi na svojim koncertima. Osvrćući se na propalu karijeru u SAD-u, pjevačica kaže: "Tamo se skoro neću vraćati. Riječ je o čudnom tržištu s posebnim zahtjevima".

Njezin deseti album "X" pokazao se kao debakl u umjetničkom, ali i komercijalnom smislu. Dok se u Europi i Australiji kratko zadržao među deset najprodavanijih izdanja, u SAD-u nije uspio ući na ljestvicu Billboard Top 100, i to unatoč agresivnoj reklamnoj kampanji u sklopu koje je Kylie obišla sve velike gradove i gostovala u brojnim popularnim emisijama. Neki kažu da je to zbog pogrešnog odabira najavne pjesme - kao singl u eter je puštena pjesma "All I See", koja ni u Europi nije postigla zapaženi uspjeh. Zanimljivo, nekoliko mjeseci prije Kylie, o svom aktualnom projektu kao debaklu govorila je i Janet Jackson, koja je izjavila da se novim albumom "baš i ne ponosi".

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara