Kylie Minogue zbog posebnih doprinosa prima francuski Orden časti

AUSTRALSKA pjevačica Kylie Minogue je "duboko počašćena" što će 5. svibnja primiti francuski Orden časti kojeg tamošnje Ministarstvo kulture dodjeljuje onima koji ostvaruju poseban doprinos u promociji njihove zemlje u svijetu. Kylie će Orden na svečanosti osobno predati francuski ministar za kulturu i komunikacije, Christine Albanel.

39-godišnja zvijezda koja će tako postati "vitez u redu umjetnika" tom je prilikom rekla kako "francuska kultura ima veliki utjecaj na nju kao osobu, ali i kao umjetnicu jer osjeća posebno poštovanje upravo prema njihovoj naciji".

Kylie i Oliver Martinez: U Parizu prekinuli, u Parizu se ponovno sastali

Osim toga, Kylie je u Parizu nerijetko vrijeme provodila sa svojim bivšim dečkom, glumcem Oliverom Martinezom s kojim se u gradu ljubavi viđala i nakon njihovog prekida pod izlikom kako "samo želi vidjeti nakratko njegovog psa". Očekivano, par se nešto kasnije, točnije u veljači ove godine pomirio te nastavio romantično vrijeme provoditi na pariškim ulicama.

Pjevačica koja će sljedeći mjesec navršiti jubilarne "četiri banke" sprema se na veliku europsku turneju pod nazivom "KylieX2008" koja će započeti nastupom u Parizu 6. svibnja, nakon čega zajedno s mašinerijom ljudi kreće pravac Grčke, Mađarske, Rumunjske, Bugarske, Turske, Luksemburga, Rusije, Latvije i Španjolske. Sve ulaznice za koncerte već su se rasprodale, a cijela će turneja koštati više od deset milijuna funti. Ova europska turneja, koja je prva nakon uspješno preboljelog raka dojke, završava koncertom u O2 Areni u Londonu.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara