Lady Gaga pokreće posao u Hrvatskoj, sklopljen ugovor na deset godina

Foto: JLP, Screenshot/Hrvatski glasnik intelektualnog vlasništva

PJEVAČICA Lady Gaga odlučila je proširiti svoje globalno tržište i pokrenuti posao i u Hrvatskoj, a ta informacija službeno nam je potvrđena iz odvjetničkog ureda Hraste i partneri. Kako doznajemo, poduzetnički pothvat najveće svjetske pop zvijezde u našoj će se zemlji odvijati preko treće strane, odnosno tvrtke iz Hrvatske.

Doznajemo tako da su pjevačica i njen menadžment registrirali obrt u našoj zemlji, a njihov brend "Lady Gaga Fame" pod okriljem korporacije Ate My Heart Inc. uskoro će plasirati svoje proizvode na našem tržištu.

Registrirala čak 144 proizvoda


Da je tome tako dokazuju i službeni podaci objavljeni u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva. Iz dokumenata je vidljivo kako je Lady Gaga registrirala svoj trademark "Lady Gaga Fame" te su navedena čak 144 proizvoda koja će se naći u distribuciji.

Zahtjev za prijavu trademarka podnijelo je odvjetničko društvo Hraste i partneri iz Zagreba posredstvom odvjetničke tvrtke Rennert and Feldman iz Los Angelesa u ime korporacije Ate My Heart Inc. koja je u vlasništvu pjevačice.Silvije Hraste: Potpisali smo ugovor na deset godina


"Mogu vam potvrditi da smo na inicijativu naših američkih partnera registrirali trademark što je vidljivo i iz registra Hrvatskog glasnika o intelektualnom vlasništvu, potpisan je ugovor  na deset godina te će uskoro izaći i žig", izjavio je za Index odvjetnik Silvije Hraste iz odvjetničkog ureda Hraste i partneri.

Na pitanje zna li se i tko je distributer za Hrvatsku, odvjetnik odgovara: "Takve informacije zasad ne smijemo otkriti". Pri upitu da nam makar kaže kada će se te informacije službeno objaviti, točnije, kad možemo očekivati da znamo nešto više, odvjetnik odgovara: "Za sada ne možemo ni to reći osim ako dobijemo drugačije upute od partnera, u tom slučaju ćemo obavijestiti javnost".

O čemu je riječ?


Korporacija Ate My Heart Inc. registrirana je u Los Angelesu od 2011. godine, a zastupa brend poznate pjevačice i prodaje kozmetičke proizvode, parfeme i make-up, a najvjerojatnije će distribucija za jugoistočnu Europu upravo biti vršena iz Zagreba. Iako se pjevačica, točnije Ate My Heart Inc. neće baviti direktnom prodajom i otvaranjem poduzeća u Hrvatskoj, biznis će najvjerojatnije preuzeti neka tvrtka iz Zagreba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara