Lady Gaga u noćnim morama jede ljudska srca i reže žile kako bi spasila obitelj

Tekst: K.Z.
Foto: JLP

LADY GAGU u posljednje vrijeme muče strašne noćne more u kojima sanja fantoma koji joj govori kako treba prerezati žile da bi spasila svoju obitelj. Pjevačica kaže kako je od majke naučila da snovi mogu predstavljati neke društvene običaje, a otkrila je i kako scene iz noćnih mora koristi u svojim videospotovima te kao inspiraciju za pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj fantom me vodi u sobu u kojoj sjedi djevojka plave kose obuvena u čizme koje sam nosila na dodjeli Grammyja. Ima zavezane ruke i noge užetom koje svaki dio tijela povlači na svoju stranu. A onda mi se fantom obrati i kaže da si, ako želim da joj prestane nanositi bol i ako želim da moja obitelj bude dobro, moram prerezati žile", opisala je Gaga noćnu moru u intervjuu za Rolling Stone. "Fantom ima nekakakv med i kaže mi da ga stavim djevojci na rane. Zatim želi da na to stavim šlag i gazu. Pokušala sam pronaći što bi san mogao značiti, ali bez uspjeha. Majka misli kako je to neki ritual iluminata", dodaje Gaga.

"Zvala sam svog duhovnog savjetnika Deepaka Chopru i rekla mu da ću izludjeti jer je vrag došao po mene. Molila sam ga da mi kaže zašto sanjam kako jedem ljudsko srce. Rekao mi je da mi se takve stvari motaju po glavi zbog moje kreativnosti te da bi sve te slike trebala pretočiti u video. Mislim da mi je zapravo htio reći kako moram naučiti poštovati svoju ludost. Na kraju krajeva, to sam ja", kaže pjevačica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara