Lady Gaga u potrazi za dečkom?

Lady Gaga u potrazi za dečkom?

Tekst: A.M.
Foto: AFP, Twitter

KONTROVERZNA pjevačica Lady Gaga traži dečka, otkrili su njezini bliski prijatelji. Naime, kako piše The Nacional Enquirer, čini se da je Lady Gaga jako usamljena i da svim silama želi upoznati muškarca koji će je oboriti s nogu. "Lady Gaga je lik iza kojeg se skriva Stefani. U stvarnom životu je ona sasvim obična djevojka koja je prilično nezadovoljna sama sobom", izjavio je neimenovani izvor.

"Stefani se boji otkriti svoje pravo lice"

Osim s usamljenošću, kontroverzna pjevačica navodno ima problema i s povjerenjem, zbog čega su mnoge njezine veze završile prije nego što su započele. "Stefani ima problema s povjerenjem i boji se otkriti svoje pravo lice. Posljednjih godina je postala stroj koji stalno radi i karijera joj je jedino što ima", dodaje bliski prijatelj pjevačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malene zvijeri zauvijek će biti na mojoj ruci kojom držim mikrofon"

I dok njezini bližnji pričaju o njezinu privatnom životu, Lady Gaga svakodnevno se obraća svojim fanovima preko Twitter-profila te ih naziva malim zvijerima. Svojim fanovima Gaga je posvetila i svoju najnoviju tetovažu na kojoj piše "Little Monsters" te je objavila na Twitteru. "Pogledajte što sam napravila sinoć. Malene zvijeri zauvijek će biti na mojoj ruci kojom držim mikrofon", napisala je pjevačica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara