Lady Gaga zgrozila obožavatelje insceniranim klanjem i kanibalizmom

Tekst: A.M.
Screenshot: YouTube

LADY GAGA oduvijek je svojim obožavateljima znala priuštiti koncert za pamćenje, ali ovaj posljednji, održan u Manchesteru, zgrozio je javnost i njezine obožavatelje koji smatraju da je ovaj put zaista pretjerala. Naime, kontroverzna pjevačica tijekom nastupa inscenirala je vlastito ubojstvo, točnije, nepoznati muškarac u crnom "zaklao" ju je na pozornici te je počeo živu jesti, dok je krv špricala na sve strane. Iako je scena, baš kao i krv, lažirana, mnogi su ostali zgroženi njezinom idejom te će im taj nastup zasigurno ostati urezan u pamćenje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da situacija bude gora, na koncertu Lady Gage našlo se i mnogo djece koji su došli u pratnji roditelja i kojima je bizarna pjevačica uzor. Također, samo nekoliko sati prije njezinog nastupa, pomahnitali Englez Derreck Bird pronađen je mrtav nakon nasumičnog ubilačkog pohoda po britanskoj Cumbriji u kojem je ubio najmanje 12, a ranio najmanje 25 osoba, zbog čega su njezini obožavatelji bili dodatno zgroženi.

"Bilo je nevjerojatno neukusno gledati je prekrivenu krvlju, posebice zbog sve one djece koji su jedva čekali da je vide. Mnogi su tu scenu promatrali s rukom na ustima, s izrazom čuđenja i zgražanja na licu. Mislim da je stvarno pretjerala", rekla je jedna majka koja se našla na njezinom nastupu. Iako se u sličnim situacijama uvijek brže-bolje javljala preko Twittera kako bi se opravdala, ovaj put, Lady Gaga nije se oglasila, a pretpostavljaju mnogi - čini se da tu scenu zasigurno više neće ponoviti jer kako sama kaže "obožavatelji su sve što ima i cijeni". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara