Lajt motiv Liscine seksi revije - uzdaha i pljeska ni za lijek

Lajt motiv Liscine seksi revije - uzdaha i pljeska ni za lijek

DVA MJESECA je trebalo organizatorima da pripreme Liscinu reviju donjeg rublja koja od publike nije izmamila niti jedan spontani pljesak koji bi bio glasniji od šaputanja u prvim redovima. Večer je kulminirala revijom seksepilnog rublja koje su nosile renomirane manekenke poput Jelene Orešković ili Tine Katanić (za kojom su svi slinili), a nakon njih pistom su u crnom blještavom donjem rublju prodefilirale poznate hrvatske glumice poput Bojane Gregorić, Nataše Janjić, Barbare Nole ili Marijane Mikulić.

Suzy Josipović: Naše manekenke netko treba naučiti hodati

I još jednom se pokazalo kako su naše glumice bolje i zabavnije na pisti od većine domaćih manekenki koje su još jednom dokazale da svaku reviju "odrađuju" umjesto da je nose.

Daleko je to od onog seksepila modela na revijama Victoria's Secret.

"Joj, nisam gledala reviju, gledala sam cure", rekla je Iva Balaban, koja je cijelu reviju provela u prvom redu šapučući s "friškom" majkom Iris Androšević koja "sva znanja o tome kako i što s malim djetetom uči od kolegica".

Bojana Gregorić je u čudu gledala kako nitko ne reagira na njen izlazak

Iako je rublje bilo i više nego seksi i  imalo je potencijala izmamiti barem neki uzdah ili malo bljeđi izraz na licima muškaraca, indiferentnost je definitivno lajt motiv večeri. Čak kada su glumice počele izlaziti na pistu, pljeska niotkud. Bojani Gregorić, koja je prva izašla na pistu, ama baš nitko nije zapljeskao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što si on sad misli, ziher mu je Katanićka bolja od mene"

Hrvatice iz prvih redova vjerojatno misle kako one to mogu bolje ili misle da ne treba pljeskati lijepoj guzi bivše balerine jer je njihova sigurno "bolja, čvršća ili zaobljenija". Ili su sjedile pored svojih frajera pa su samo razmišljale "što si on sad misli, ziher mu je Katanićka bolja od mene". Tko zna. Ali da pljeska nije bilo - nije bilo! Nakon Bojane na pistu je izašla Barbara Nola. Tek kada je počela stvarno previše glumatati na sceni, neki su shvatili da je vrijeme za aplauz pa su to mlako odradili.

"Ovdje mnoge manekenke nisu prošle modnu školu i to se vidi. Donje rublje moraju nositi mačke koje su sigurne u sebe i ponosne na svoje tijelo. A ja konkretno nosim donje rublje od svile i pamuka", rekla je Suzy Josipović, a na nju se nadovezala "žena koja ne izlazi iz dekice" Tihana Harapin Zalepugin:

"Iskreno, sve su glumice bile odlične, ali Bojana Gregorić je bila sjajna. Iznenadilo me da je prihvatila ovakvu ulogu. Volim kada me netko ugodno iznenadi. Revija mi se svidjela, a ja nosim rublje koje je praktično, jednostavno i zimi toplo".

Koliko god neki hvalili manekenke, glumice, rublje, scenografiju (koja nije bila bog zna što) ili pak organizatore, ipak nitko od njih niti jednom nije iskreno zapljeskao.

L.V.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara