Lana Banely o navodnom šamaru svog dečka: Nisam tip cure koji prima udarce

Foto: Biljana Gaurina, Neja Markičević/Cropix

LANA BANELY i njezin dečko Andy Bara jutros su doživjeli neugodno iznenađenje kad su vidjeli naslovnicu časopisa Extra. Naime, prema priči koju iznosi spomenuti časopis, Andy je Lanu ošamario nasred jedne zagrebačke leasing kuće. Osim toga, tvrde i da Andy Bara možda uopće nije pravo ime ovog nogometaša.

Bara živio rastrošno na račun imućne obitelji svoje bivše supruge?

U nastavku priče, iznose se detalji odnosa između Lane i Andyja, u kojemu se govori kako je nogometaš varao svoju trudnu suprugu s lijepom voditeljicom, a izvanbračni izleti nisu mu bili strani ni prije Lane. Navodno je, osim toga, Bara živio rastrošno na račun imućne obitelji svoje bivše supruge Anite Ljubić. Kad se iseljavao iz njihova zajedničkog stana, navodi se kako je Aniti otuđio i nekoliko umjetničkih djela, među kojima je i slika cijenjenog umjetnika Mersada Berbera. Navodno Andyja tuži i njemačka leasing tvrtka kojoj je otuđio iznajmljeni Ferari.

"Da se šamar dogodio, već bi to odavno izašlo u novinama"

Sve ove navode za Index su komentirali Lana i Andy, poprilično šokirani cijelom pričom. "Totalno sam zgrožena da jedan takav napis, koji nema nikakve veze s istinom, može izaći. Općenito, ta priča u Extri, ne želim komentirati taj nivo pisanja. Andy definitivno priprema tužbu za to, stvar koja je tamo napisana je laž i postoji dokaz za to. Što se samog udarca tiče, ljudi moji, da se on dogodio na nekom javnom mjestu, to bi već odavno izašlo u novinama jer smo javne osobe i da je to bilo na javnom mjestu, to bi netko i rekao. Sramota je da su oni to izjavili i ostali živi, ne mogu vjerovati. Bavila sam se deset godina profesionalno taekwondoom, nisam tip cure koja prima udarce i koja bi sebi dopustila da prima udarce, a dalje sve što je o Andyju rečeno, ići će na sud, ovaj put ozbiljno", komentirala je lijepa Lana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam jutros 'pala u nesvijest' kad sam vidjela naslovnicu i svoj lik, to je pravo omalovažavanje i gaženje nekoga"

"Meni nije jasno kako netko može navodno nešto napisati bez da se mene nazvalo i da me se išta pitalo. To je namjerno omalovažavanje i gaženje nekog. Da su pravi novinari, nazvali bi me i pitali za to. Ja bih rekla da to nije istina. Jutros sam 'pala u nesvijest' kad sam vidjela naslovnicu i svoj lik. Cijeli tekst se na mene ne odnosi, a ovo je sramota. Meni je neugodno kad vidim u što su se mediji u Hrvatskoj danas pretvorili i da se može tako bez otkaza i bez pokrića pisati. To su stvari koje moraju ići na sud. Izgubila sam snagu da se opravdavam i da nešto demantiram", rekla je šarmantna Lana, potpuno šokirana cijelom pričom.

"Ako išta od onoga što su naveli mogu dokazati, onda im svaka čast"

Priču nam je kratko komentirao i Andy Bara. "Šokiran sam potpuno, idem do odvjetnice i dižem tužbu, a tražit ću i javnu ispriku od časopisa. Ako išta od onoga što su naveli mogu dokazati, onda im svaka čast. Ne znam više ni sam što bih rekao o svemu", izjavio je uznemireni nogometaš. Smiješno mu je, nadodao je, da se cijeli tekst temelji na priči prijateljice njegove bivše supruge te se ne prilaže ni jedan dokaz za te, zaista ozbiljne, uvrede i optužbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara