Lana Banely u subotu pleše rumbu i valcer: Moglo bi to biti moje najbolje izdanje do sad

Foto: HTV

PREOSTALA četiri para HRT-ovog showa "Ples sa zvijezdama" ove će se subote u šestoj emisiji boriti za ulazak u polufinale, a zadatak im nije nimalo lak. Svi plešu po dva plesa, za čije im je uvježbavanje ostalo još vrlo malo vremena, a kako slijedi novo ispadanje, pripreme postaju sve intenzivnije. Ipak, natjecatelji se ne opterećuju plasmanom već se nastoje što bolje pripremiti za nastup.

Jelena Perčin ove će subote plesati quickstep i cha cha cha. "Nemam nikakvih posebnih očekivanja u vezi nastupa. Svoja sam očekivanja ispunila u potpunosti i dosadašnji plasman, ulazak u šestu emisiju smatram svojim velikim uspjehom do kojega me više dovela publika negoli moje umijeće plesa", komentirala je Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Martina Tomčić ove subote pleše tango i cha cha, za što se intenzivno pripremala cijeli tjedan. "Pripreme su prošle jako strastveno i emotivno. Ovo apsolutni vrhunac mojih osobnih plesnih doživljaja od 15. rujna do sada. Očekivanja su ista kao i iz subote u subotu, a to je biti unutar meni zadanih okvira. Dakle, biti što iskreniji i vjerniji onome što smo vježbali", rekla je.

Marko Tolja: Trenutno se toliko borim sam sa sobom i svojom partnericom da nam polufinale nije ni na kraj pameti

Lana Banely, koja pleše rumbu i valcer, navodi kako su ovotjedne pripreme bile kreativne i efikasne, i ne posebno teške. "Moj plesni partner bio je vrlo učinkovit u slaganju koreografija za ova dva plesa. U jednom je danu složio obje koreografije tako da smo imali dosta vremena za uvježbavanje koraka. Moram priznati da mi nije bilo pretjerano teško, brzo sam savladala korake i ako uspijem otplesati u subotu rumbu i valcer kao sto plešem na treningu, moglo bi to biti moje najbolje izdanje do sada", najavila je Lana. Ona se također ne opterećuje plasmanom jer smatra kako je već samim prolaskom do šeste emisije napravila veliki posao.

Za Marka Tolju, koji pleše slowfox i jive, pripreme su, kako kaže, bilo intenzivne, ali i kaotične. "Do sada mi je tjedan dana bilo malo za naučit jedan ples, a sada kada su dva ne moram vam ni govoriti koja je to zbrka. Trenutno se toliko borim sam sa sobom i svojom partnericom da nam polufinale nije ni na kraj pameti", priznaje Marko, koji kaže kako su mu najveća očekivanja otplesati oba plesa od početka do kraja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara