Lana Jurčević na Brijunima pjevala ginekolozima

Tekst: D.D.
Foto: Index

OD 10. do 13. rujna na Brijunima se održao 7. Hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi s međunarodnim sudjelovanjem pod vodstvom Prof.dr.sc. Velimira Šimunića. Na skupu je sudjelovalo preko 400 ginekologa, medicinskih znanstvenika i ostalih stručnjaka iz područja ginekologije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Austrije i Francuske, a pjevala im je naša mlada zvijezda Lana Jurčević. 

Prisjetimo se, Lana je bila nositeljica kampanje "Sve za nju" u kojoj se zalagala za prevenciju raka maternice i dojke. Kampanja “Prekrižimo rak vrata maternice” nagrađena je nagradom Europskog Parlamenta zbog činjenice da je peticijom skupljeno 38.329 potpisa za uvođenje organiziranih ginekoloških pregleda, više nego igdje drugdje u Europi i u čijoj su konkurenciji bile još 44 zemlje.

Index vas vodi na Lanin koncert u Shamballu

Vjerujemo da je većina vas ovaj ekskluzivni koncert ipak propustila, ali ne brinite, mi vas vodimo na Lanin koncert u Shamballu, koji će se održati 25. rujna. Bez ikakvih pitanja i komplikacija dijelimo deset ulaznica, a sve što trebate napraviti jest poslati nam svoje podatke na naš e-mail: index.nagrada@gmail.com, s naznakom Lana Jurčević. Sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara