Lana Jurčević zablistala: Još uvijek sam sretna i zaljubljena

Foto: Borna Čavrag/Index

LANA JURČEVIĆ sinoć je uživala u revijama na trećoj večeri CAP-a. Budući da naporno trenira u svom plesnom studiju, Lana je sinoć pokazala svoju zavidnu liniju. "Pozvala me Matija Vuica, a poslije i Hippy Garden. Ja u principu nemam običaj ići po eventima, ali došla sam zbog njih. Osim toga, iznimno poštujem Viktora Dragu jer smatram da je napravio hrvatsku modnu scenu na jedan zavidni nivo i napravio jednu malu modnu revoluciju", rekla je Lana.

"Neminovna je suradnja s dizajnerima"

"Mi koji se bavimo ovim poslom i kojima je garderoba potrošna roba, neminovna nam je suradnja s dizajnerima. Ja jako puno garderobe kupujem preko interneta, ali kad imam neku viziju, odem kod krojačice ili surađujem s hrvatskim dizajnerima. Uglavnom je to mlađa ekipa koja zna što treba napraviti", komentirala je Jurčević o svojim modnim suradnjama. Na poslovnom planu, Lana planira ubrzo izdati novi singl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek sam sretna i zaljubljena"

"Teško je održati kontinuitet, ali planiram jedan singl prije ljeta pustiti vani. Volim napraviti interesantne priče, a s obzirom na ideju koju imam u glavi, nadam se da ću sve uspjeti realizirati prije ljeta. Zahtjevna sam kad se radi o videoprodukciji, i ako se nešto ne događa kako sam zamislila, radije ću pričekati. Plešem, stalno sam u svojoj plesnoj školi i ide nam super. Dolazi ljeto i sada nam dolaze kampanjci. Budući da stalno vježbam, usudila sam se večeras odjenuti nešto kraće. Ples dobro utječe na psihu, ovo je rezultat toga", rekla nam je lijepa pjevačica. Inače je još uvijek u ljubavi s mladim studentom Fabijanom, a na pitanje o njemu Lana se posebno raznježila. "Sve je ok na ljubavnom planu, još sam sretna i zaljubljena", zaključila je glazbenica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara