Lana Klingor: Ja i moje dijete smo još jedna nepotrebna naslovnica

Lana Klingor: Ja i moje dijete smo još jedna nepotrebna naslovnica

NAKON što se saznalo kako je otac kćeri Lane Klingor zapravo bivši glasnogovornik skijaške reprezentacije Ozren Müller, pjevačica se obratila priopćenjem u kojem se, kao i brojne njezine kolege posljednjih mjeseci, zgraža nad eksploatacijom njezinog privatnog života i nedavno rođene kćeri Kiare. "Unatoč mojem apelu i molbi, te izrazitom stavu da ne komentiram temu čije objavljivanje nikome u državi neće biti od životne važnosti, onome tko se, kako kaže, našao u posjedu povjerljivog dokumenta, očito je da smo ja i moje dijete postali tek još jedna nepotrebna naslovnica", stoji u priopćenju kojeg je poslala tjedniku Gloria.

"Činjenica da je povjerljiva informacija, čiju je tajnost dužan štititi sustav u državnoj nadležnosti, postala tema medija, zabrinjavajuća je kako za mene i za moje dijete tako i za sigurnost sve djece i osoba koje svojom voljom nisu pristale biti dio medijskog cirkusa. (...) Svakome je rođenjem zagarantirano pravo na jednakost, a ja sam pokušala svom djetetu priuštiti isto. Svatko tko to pravo naruši, jednom će se, nadam se, naći u istom položaju. Moje je dijete, hvala na pitanju, dobro, zdravo i potpuno osigurano, što mnoga druga djeca, kojom bi se brižni mediji mogli pozabaviti, zasigurno nisu", piše Lana Klingor i dodaje kako, poznavajući sudstvo, neće tražiti zadovoljštinu na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, tajna Lane Klingor i Ozrena Müllera otkrivena je nakon što je novinarka Extre na uvid dobila dokument iz matičnog ureda na kojem je bivši skijaški glasnogovornik naveden u rubrici "otac djeteta". Iako se o njihovoj navodnoj vezi po estradnim kuloarima dugo pričalo, oboje su u nekoliko navrata u medijima demantirali priču. Müller se (još?) nije oglasio priopćenjem niti izjavom, niti je poznato hoće li mu supruga, s kojom ima dvoje djece, oprostiti prijevaru.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara