Lana Klingor: Kad bih krenula kreirati, rekli bi da sam potpuno poludjela

Lana Klingor: Kad bih krenula kreirati, rekli bi da sam potpuno poludjela

Foto: Borna Čavrag/Index

PRIJATELJICE Ines Preindl i Lana Klingor sinoć su zajedno stigle na CAP kako bi pogledale što novo nudi Zoran Aragović. "Tu sam zbog prijatelja Zorana Aragovića. Ne patim na mogu, ali oduvijek volim nešto lijepo, drugačije, boje i drugačije krojeve. Uvijek pokušavam casual nadopuniti nečim drugačijim, to mi je jedno veselje. Šopingholičarka nisam, vrlo sam šparna po tom pitanju. Ne volim puno novca izdvajati za krpice. Kupujem ono što me veseli", otkrila je Ines.

"Dijete mi je krenulo u vrtić pa se mogu opet baviti i poslom"

"Sve nešto se kuha, ali kako je to u medijima, nikad ne znate što će biti. Vidjet ćemo. Dijete mi je sad krenulo u vrtić tako da mama više nije samo mama, nego je ponovno i poslovna žena. Prije toga mi je majčinstvo bilo u prvom planu", izjavila je voditeljica. Njezina prijateljica Lana Klingor obožava modu, no nikad se, kaže, ne bacila na kreiranje.

"Rekli bi da sam poludjela da krenem dizajnirati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došla sam zbog Monike Sablić, poznajem je iz drugog aspekta. Znam da je uvijek bila dosljedna i pedantna, baš me zanima. Također me zanima i Zoran Aragović, njegovo modno odrastanje", rekla je Lana. "Niska sam i duge haljine me pojedu, stoga se vidim u malim, seksi haljinama ELFS-a", rekla je Lana. "Majka sam 4-godišnje curice, živim sama i brinem, imam previše posla da bi se u modu petljala, mislim da bi ljudi rekli da sam potpuno poludjela", zaključila je Klingor kada smo je upitali bi li se i sama ubacila u dizajniranje.

Prepuni prvi redovi

Osim ove dvije prijateljice, na CAP je sinoć stigla i Lana Banely, Marijana Batinić, Petra Nižetić, Aljoša Asanović, Fani Stipković, Iva Šarić i Jerko Leko te Ivana Delač Đolo u društvu prijateljice. Sandi Cenov na revije je poveo svoju suprugu, a Renata Sopek zaručnika Sergeja. U publici je Dino Rađa pratio kako njegova Viktorija nosi reviju, a Monika Mamić posvetila se malo prijateljicama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara