Lana Klingor ljubavni brodolom zaboravlja uz manekena Samsona

MLADA majka Lana Klingor otkrila je bliskim prijateljima (a oni onda, naravno, medijima) kako je, nakon Ozrena Muellera s kojim ima kćer, u njezin život ušao novi muškarac, a priča je utoliko zanimljivija jer se radi o jednom od najpoželjnijih slovenskih neženja, manekenu i poslovnjaku Samu Samsonu. Upoznali su se, piše Story, na snimanjima i promocijama u Hrvatskoj, a Samson zbog pjevačice sve češće dolazi u Hrvatsku, ne skrivajući privrženost prema njoj na brojnim promocijama koje su zajedno posjetiti u posljednje vrijeme.

Kako nam kažu prijatelji Lane Klingor, nakon medijske hajke zbog veze s Ozrenom Muellerom, pjevačica i dalje vjeruje u ljubav, i to zahvaljujući manekenu hrvatskoj publici najpoznatijem po igricama u krevetu s Indirom Mujkić (za potrebe Colonijinog spota). Ipak, Sam Samson više je od pozera u glazbenim spotovima - u rodnoj Sloveniji izgradio je "poslovno carstvo". Vlasnik je, naime, uspješne agencije za nekretnine, a kao model vrlo je tražen već deset godina, a nerijetko se nalazi na listama najljepših muškaraca u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi album inspririan novim dečkom i malom Kiarom

Zaljubljeni par zbog prijašnjih iskustava s medijima ne želi komentirati vezu, a Lana Klingor zbog kćeri Kiare, koja joj je, kaže, potpuno promijenila život i postavila nove prioritete, više uopće ne želi pričati o privatnom životu. Bitnije joj je, kaže, da se piše o njezinoj glazbi, koje će uskoro opet biti na policama - bivša pjevačica ET-ja priprema album sa stalnim suradnikom Brunom Kovačićem i drugim hitmejkerima domaće glazbene scene. Lana je, podsjetimo, prije dvije godine izdala debitantski album "Ljubav.Glazba.Ja!", ali nije postigao veći komercijalni uspjeh.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara