Lana Klingor pomogla stradalima u prometnoj nesreći: Reagirala sam instinktivno!

Tekst: A.A.
Foto: Index

LANA KLINGOR jučer je doživjela neugodno iskustvo kada se našla pokraj mjesta prometne nesreće. U frontalnom sudaru dvaju automobila u Remetinečkom gaju bilo je stradalih pa je pjevačica pozvala hitnu pomoć i pokušala pomoći unesrećenima. Jednom je čovjeku u automobilu pomogla da ispravi noge i pokušala ga utješiti dok ne stigne pomoć. Kako je napisala na Facebooku: "(Jednog od ozlijeđenih) utješila sam činjenicom da se može furati na Eduarda Da Silvu jer mu je na isti način pukla noga! Na kraju se nasmijao bez obzira što mu je lice bilo prekriveno krvlju i rekao kako mu je lakše kad mu to kažem ja!". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, reagirala sam sasvim instinktivno. Potrčala sam, pozvala hitnu, otvorila vrata od automobila da čovjek ima zraka. Upalio mu se zračni jastuk pa je cijeli auto bio pun dima. Drugome sam pomogla da izravna noge, puklo mu je stopalo pa nije mogao sam. I njemu sam pootvarala vrata, koja su bila potpuno smrvljena. Poslije sam zvala bolnicu i saznala da je taj čovjek u redu, ali ne znam što je s drugim, koji je bio stvarno teško ozlijeđen", rekla je za Index Lana.

Pjevačica koja je nedavno izdala album dječjih pjesama za uspavljivanje "Laku noć" kaže kako radi i na ozbiljnijem glazbenom materijalu. "Snimam, već je trebalo biti i gotovo, ali teško mi se pokrenuti da to završim. Uskoro ću snimati i spot", kaže Lana. Možda nešto od glazbenih obveza uspije obaviti na tijekom godišnjeg odmora od posla u ZKM-u, gdje radi kao voditeljica odnosa s javnošću. "Imam dugi godišnji, nekih deset dana dana ću sigurno odvojiti za svoju Kiaru, spremimo se i idemo odmarati nekuda na more, a s ostatkom, vidjet ćemo", kaže Lana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara