Lana Klingor: Prije sam kupovala čizme za 6 tisuća kuna, sad mislim da bi me Bog kaznio

Foto: Borna Čavrag/Index

LANA KLINGOR nam je otkrila kao ne prati slijepo modne trendove već ima svoj stil kojem onda prilagođava ono što se u nekom trenutku nosi. "Kao i svaka žena, volim lijepo izgledati i biti moderno obučena, ali ne volim trend. Trend je sa mene ortopedsko pomagalo za ljude bez stila. Ne pratim slijepo trendove, imam neki svoj film i stil oblačenja. Ako mi se svidi nešto što je moderno, ok, kupim to, ali neću kupiti nešto samo zato jer je moderno", rekla je za Index pjevačica.

"U E.T.-ju sam zaradila masu novaca, živjela sam kao bubreg u loju, ali ništa nisam uštedjela"

Danas joj ne pada na pamet trošiti malo bogatstvo na neki odjevni predmet, no sjeća se vremena kada je sasvim drugačije razmišljala. "Prije sam bila spremna potrošiti hrpu novaca na nešto što mi se sviđa. U četiri godine pjevanja u E.T. sam zaradila masu novaca, ali nisam ništa uštedjela. Kupila sam si auto i živjela kao bubreg u loju, sve što sam željela sam si kupila. I kad sam imala ja, imali su svi oko mene, i nije mi žao. Kupovala sam čizme od šest tisuća kuna i slične bijesne stvari zbog kojih bih se danas najradije išamarala. Dogodi se i danas da mogu, na primjer, kupiti čizme od četiri tisuće kuna, ali mislim da bi me Bog kaznio da to napravim, umjesto da djetetu kupim nešto što mu treba. Danas me takve stvari ne zanimaju, baš suprotno. Potpis Gucci mi više ništa ne znači, ali oni koji mogu, neka kupuju, to potpuno podržavam", rekla nam je Lana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad god počnem pjevati kćeri, ona mi viče `Ne, ne!`"

Od kada se rodila, njezina trogodišnjakinja joj je apsolutni prioritet, no Lana kaže kako ne bi voljela da djevojčica jednoga dana krene u glazbene vode. Kako sada stvari stoje, to se ni neće dogoditi, jer joj kćer uopće ne pokazuje zanimanje za glazbu, baš suprotno. "Ne bih voljela vidjeti kćer jednoga dana na estradi. Neću ja nju nigdje usmjeravati, pustit će je da se razvija kako ona želi, kao što su i mene moji roditelji pustili. Naravno da ću joj tu i tamo uskočiti s nekim savjetom, ali bih silno voljela da ona ne bude u tom svijetu, jer tu se kruha još nitko nije najeo. Nju glazba apsolutno ne zanima. Ja joj krenem pjevati, a ona mi viče: `Ne, ne`. Ona ne priča puno, ne želi još, ali to `ne` uvijek ponavlja. Pomislila sam da joj ja možda loše pjevam, ali tako reagira i kada joj pustim neku pjesmu, ona odmah gasi. Zato jako voli uzeti četkicu za zube i kopati mi po ustima, tako da se nadam da će završiti stomatologiju, ja ću biti zadovoljna", smije se Lana.

"Više nemam revolucionarnog duha u sebi, imam 30 godina i samohrana sam majka"

Zamolili smo je da komentira i aktualnu političku situaciju, to jest, prosvjede organizirane na Markovom trgu. Lana kaže da nije sigurna koliko se može postići prosvjedima. "Ja sam možda prije i imala u sebi revolucionarni duh, ali sada drugačije gledam na stvari. Imam 30 godina i samohrana sam majka jedne djevojčice od tri, gdje ću se ja sad gurati u revoluciju. Mogu si jedino iskopati grob i čekati da me netko gurne u njega, a našlo bi ih se sigurno", rekla nam je zgodna pjevačica.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara