Lana podržala Badrić u apelu vladajućima i poručila: Odreći ću se 70 - 100.000 kuna

Lana podržala Badrić u apelu vladajućima i poručila: Odreći ću se 70 - 100.000 kuna
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Instagram

LANA JURČEVIĆ podržala je Ninu Badrić u apelu vladajućima da omoguće rad njoj i kolegama glazbenicima.

Lana je na svom Instagramu objavila podužu poruku. 

"Gradovi, evo vam izazov! Klubovi... Dajte nam (mom bendu i meni) pet koncerata, kada prilike to budu dopuštale i kad budemo sigurni, platite samo moje ljude, mene nemojte. Velike firme, napravit ćemo online koncert ako treba. Ili ako želite, platite, pa ćemo transparentno donirati, možemo i investirati u nečije ideje i pomoći ljudima da pokrenu poslove. Ja ću se odreći svojih 70-100.000 kuna za početak, jel može?", predložila je Lana nakon što je objasnila zašto ne treba podcjenjivati posao glazbenika. 

Lanu su na ovu poruku potaknuli negativni komentari na istup Nine Badrić od kojih je jedan podijelila na društvenim mrežama. Naime, jedna osoba je u komentaru na Ninin istup glazbenicima predložila da pomognu u vađenju krumpira kod Bjelovara za 300 kuna dnevno.

Podsjećamo, Nina Badrić poručila je vladajućima da od njezinog posla ne živi samo ona nego još najmanje 15 obitelji te da su mnogi glazbenici u posljednjih pola godine ostali gladni i krpaju kraj s krajem. Danas je i Udruga glazbenih managera i organizatora organizirala konferenciju za medije na zagrebačkom Zrinjevcu kako bi upozorili na krizu koju je  pandemija koronavirusa izazvala u glazbenoj industriji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara