Lana poručila hejterima: Koncertom sam skupila milijun kuna u humanitarne svrhe

Lana poručila hejterima: Koncertom sam skupila milijun kuna u humanitarne svrhe
Foto: Instagram

NAKON što je jučer podržala kolegicu Ninu Badrić i apelirala da se glazbenicima omogući rad, Lana Jurčević je naišla na velika odobravanja na Instagramu, ali i na hejt komentare. Jedan od kritičara Lane Jurčević i Nine Badrić pitao ih je koliko one plaćaju svoje ljude pa su bendovi ostali bez love.

"Treba pomoći gladnima i siromašnima, a vaš sektor to sigurno nije. Smanjite svoje luksuze i bit će za sve", napisao je netko Lani i Nini, a Lana Jurčević je odmah odgovorila na komentar.

"Nas sektor nije? Mi nismo pjevali na 1001 humanitarki? Mi nismo pomogli i nismo prikupljali svojim radom i utjecajem financije za one kojima to treba? Aj dobro... Slobodno googlaj moj osobni koncert iz Cibone i prikupljenih preko milijun kuna, googlaj donacije mog brenda, ostalo ti ne smijem i ne želim reći. Ne moraju svi sve znati... I gdje su svi ostali koncerti kojima smo svi pjevači bili dio. Pliz, prvo se informiraj pa govori... ili jednostavno, ako ti se ne da, sjaši mi s profila. Hvala", napisala je Lana.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara