Lara Flynn Boyle kao balerina

BRITANSKI tabloid "Sun" bira najgoru odjeću koju je neka slavna osoba ikad odjenula. Na vrhu liste nalazi se baletna haljinica Lare Flynn Boyle koju je odjenula za ovogodišnju dodjelu Zlatnog Globusa.

Mnogi se pitaju na što je mladi dizajner David Cordon mislio kada je dizajnirao ovakvu "haljinu", a što je lijepoj glumici bilo na pameti kada je "to" navukla na sebe.

U kompletu s ružičastim satenskim štiklama koje se vežu trakama do koljena Lara je izgledala, blago rečeno "katastrofalno", što je izjavio i njen dečko Jack Nicholson koji je rekao da ju je prvu put vidio s leđa u toj haljini i nije bio siguran je li to ona.

Kritičari su se odmah prisjetili Bjork i njene haljine na dodjeli Oscara 2001. godine u kojoj je izgledala kao da pleše u labuđem jezeru.

 

Konkurencija je velika, a među najgorim kreacijama našle su se haljina Pamele Anderson, Celine Dion i Patsy Palmer.

Ružičasta haljina Pamele Anderson u kojoj se pojavila na skupu Prijatelja životinja izgledala je kao da je napravljena od maramica.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Celine Dion se na dodjeli Oscara 199. pojavila u čudnom bijelom odijelu koje je imalo duboki izrez na leđima. Bez uvrede dizajneru, ali izgledala je kao da je u luđačkoj košulji.Bivša zvijezda britanske sapunice "EastEnders" Patsy Palmers imala je najoriginalniju haljinu. Na jednom partyu pojavila se u prozirnoj crnoj haljini ispd koje su se vidjele njene ružičaste gaćice, crni halteri i natpis dijamanti na njezinoj stražnjici.

Da je ispod haljine imala crno rublje možda bi kombinacija i prošla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara