Lasićeva partnerica u "Plesu sa zvijezdama": Moram paziti da me Frano ne zavede

Tekst: I.M.L.
Foto: Borna Čavrag

KAKO se bliži emitiranje četvrte sezone HTV-ovog showa "Ples sa zvijezdama", urednik kontakt programa Mario Sedmak predstavio je nove plesne parove. Među njima su se od poznatih lica našli Vedran Mlikota, Iva Šulentić, Gordan Kožulj, Franka Batelić, Frano Lasić, Vanessa Radman, Sandi Cenov i Ana Ugarković.

Mirjani Žutić, koja je u drugoj sezoni ovog showa pobijedila s Lukom Nižetićem, pripala je čast da plesnim koracima poduči jednoga od najpopularnijih glumaca ovih dana, Franu Lasića. "Svi su mi rekli da se moram paziti da me ne zavede jer je on veliki šarmer. Veselim se. Sad sam ga upoznala i čini mi se simpatičan. Natuknuo mi je kako nije baš neki veliki plesač, ali nema veze, snaći ćemo se", izjavila je Mirjana nakon što je Frano na konferenciji za medije rekao kako je ozbiljno plesao jedino na maturalnoj zabavi.

Lasić: Plesao se stiskavac

Uz ples se vezuju gracioznost, elegancija i maniri, a toga je svjestan i Lasić koji će se truditi pokazati sva umijeća kojima raspolaže. "Plesači nauče brojne stvari, na primjer, zašto partnerica treba biti s desne strane. Sjećam se kad sam bio mlađi i odlazio na plesnjake, curice su sjedile okolo i čekale da ih netko pozove na ples. Kada se išlo osvajati curu onda se plesalo na sentiš, plesao se takozvani stiskavac, s noge na nogu, to sam znao", ispričao je glumac i, po mnogima, veliki šarmer koji vjeruje da će "dogurati" barem do četvrte emisije.

Od kada ga je ostavila Dolores Lambaša, Lasić se povukao iz javnosti i suzdržavao od bilo kakvih izjava u maniri pravog kavalira. No, mediji su se o njemu raspisali nakon što je "uhvaćen" s mladom srpskom glumicom Marijom Karan. "Super smo prijatelji, to je sve što ću reći", izjavio je. "Trenutno naviše boravim u Londonu gdje snimam dvije koprodukcije i pripremam CD koji bi uskoro trebao izaći. Bit će na hrvatskom, ali namijenjen je i za inozemno tržište", dodao je Lasić.

Njegova kolegica, glumica Vanessa Radman plesat će s Robertom Schubertom i tome se jako veseli. "Plesala sam po diskotekama i na svadbama. Ples kao pokret u prostoru mi nije stran, ali kroz emisiju ću vidjeti u kojem ću se stilu najbolje snaći. Divno je kad s nekim profesionalno radiš i razvijaš se, a ja kao glumica trebam sve te aspekte, to je čisto nadogradnja, kako u fizičkom tako i u duhovnom smislu. Ne bojim se. Pred novim izazovima, preprekama ja kažem - da!", tvrdi Vanessa.

Sandi: Moju zavodničku povijest su obilježili gitara i motor

Iako se u posljednje vrijeme smirio, pjevač Sandi Cenov poznat je kao veliki zavodnik, ali ples mu u tome sigurno nije pomogao jer, kako kaže, plesat ne zna i tu je da nauči. "Gitaru znam svirati i mislim da znam voziti motor. To su dvije stvari koje su obilježile moju zavodničku povijest dok nisam našao onu pravu, svoju suprugu", tvrdi Sandi. "Kada gledam te filmove iz 50-ih godina oduševim se koji je to glamur, finjak, koje plesanje, ponašanje... To je iščeznulo, ali ovaj show to malo vraća", dodao je pjevač.

"O standardnim plesovima znam onoliko koliko me tata naučio na svadbama, a tata je čager", kaže Iva Šulentić koja će plesnim podijem pokušati zavladati uz stručno vodstvo Damir Horvatinčića kojemu je ovo prva sezona "Plesa sa zvijezdama". Iva tvrdi kako je dečko Luka Nižetić do sada nije učio plesnim koracima, ali joj to neće biti nikakva prepreka. "I Luka i Zrinka Cvitešić i Mario Valentić su postavili visoke standarde, ali vidjet ćemo što će biti u ovoj sezoni", zaključila je mlada voditeljica.

Preostale parove činit će Vedran Mlikota i Marija Šantek, Gordan Kožulj i Ana Herceg, Ana Uagrković i Nicolas Quesnoit te Franka Batelić i Ištvan Varga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara