"Lauryn Hill je psihički poremećena"

"Lauryn Hill je psihički poremećena"

NASTAVLJA se medijsko prepucavanje između članova nekadašnje grupe Fugees - u radijskom intervjuu Pras je svoju bivšu "glazbenu muzu" nazvao pogrdnim imenima, navodno zato što je po tko zna koji put odbila nakratko zamrznuti solističku karijeru i snimiti još jedan albumom s grupom u kojoj se proslavila. "Prije će se Bush i Bin Laden pomiriti nego mi", kaže reper i producent i tako staje na kraj brojnim, očito neutemeljenim, pričama o reunionu.

"Lauryn Hill za mene je jedna od najvećih umjetnica u posljednjih 25 do 30 godina, ali ipak, ona je mentalno poremećena. Nisam medicinski stručnjak, ali na temelju moje prosudbe, njoj trebaju lijekovi. Mislim da je manično depresivna. Odrastao sam s njom i volio ju neizmjerno, i jednostavno nisam htio vjerovati u to", izjavio je reper i glazbeni producent Pras Michael o svojoj bivšoj kolegici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok neki tvrde da to govori iz osvete, jer je tamnoputa pjevačica nekoliko puta odbila njegov poziv da se vrati u grupu Fugees i s njima snimi povratnički album, drugi se slažu s njegovom procjenom. Hill je, navodno, hitovita i vrlo teška za suradnju, pa je u posljednjih nekoliko godina promijenila brojne suradnike, pod izgovorom kako "voli eksperimentirati".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara