Legalna pedofilija?

LEGALNE web stranice na kojima se nalaze isključivo fotografije i filmovi djevojčica od 6-16 godina odjevenih u vrlo izazovnu odjeću ostavile su nas bez riječi. Prvo pitanje koje se nameće jest "kako je moguće da je ovo legalno?".

"Parents, make cash and make your child a super model!" - stoji na banneru koji poziva roditelje da zarade novce na vlastitoj djeci, koja naravno moraju biti lijepe djevojčice u dobi od 6-16 godina.

Usprkos činjenici da se, pravno gledajući, time ne krši zakon, svakom tko posjeti npr. http://www.childsupermodels.com bit će jasno da se zapravo radi o legalnoj pedofiliji.

Radi se o razvijenoj web industriji baziranoj na činjenici da je, uz dozvolu i prisustvo roditelja, legalno fotografirati djecu u odjeći i pozama koje, ruku na srce, pripadaju u porno filmove. Naravno, na fotografijama nećete vidjeti grudi ili spolne organe, ali zato sve ostalo hoćete.Na svakom od stranica "dječjih super modela" stoji pravna obavijest kako se ne radi o "seks stranicama ili stranicama na bilo koji način povezanim sa seksom". Naravno da se radi o krajnjem licemjerju ako uzmete u obzir da tako nešto piše na stranici na kojoj, platite li članstvo, možete gledati fotografije i filmove jako našminkane 14-godišnjakinje odjevenu od glave do pete u crni lateks i lakirane čizme sa petama od 15-tak centimetara.

Nevjerojatna je činjenica da u SAD-u ne postoji zakon koji sprečava ovakvo iskorištavanje djece od strane takvih "agencija za modele" ali i vlastitih roditelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara