Lena Meyer Landrut i prošlogodišnji pobjednik Eurosonga sretno zaljubljeni?

Tekst: A.A.
Screenshot: YouTube

OVOGODIŠNJA pobjednica Eurosonga Lena Meyer Landrut kaže kako je već tri godine u sretnoj vezi s prošlogodišnjim pobjednikom istog natjecanja Alexanerom Rybakom. 19-godišnja Njemica i povučeni Norvežanin već su nakon proglašenja pobjednika u Oslu postali sumnjivi medijima koji su zaključili kako između dvoje mladih glazbenika postoji neka jača povezanost. Sljedećeg dana na konferenciji za novinare to je potvrdila i sama Lena.

Tako se mlada Njemica i 24-godišnji Norvežanin već skupa pojavljuju u televizijskim emisijama. Dok Lena pjeva, njezin je dečko prati na violini, a javno izmjenjuju nježnosti, grle se i dijele poljupce. Tako je Lena i na dodjeli nagrade nakon pobjede an Eurosongu inzistirala da je Rybak poljubi, doduše, u obraz.

I dok Lena tvrdi kako je s Alexanderom u vezi već tri godine, nedavno je otkrila kako je prije dvije godine bila zaljubljena u jednog momka iz Beograda. Lena je izjavila kako joj je žao što ovogodišnja pjesma iz Srbije nije bolje prošla na Eurosongu jer joj se jako svidjela. "Možda iz mene o Srbiji govore i emocije... Prije dvije godine bila sam jako zaljubljena u dečka iz Beograda koji živi u Hanoveru. Zabavljali smo se", kazala je Lena. Koga je točno mlada njemačka pjevačica voljela prije dvije godine i je li zaista u vezi s Alexanderom ili su to samo trikovi za privlačenje pažnje, sigurno će pokazati vrijeme. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara