Lenny Kravitz ovog ljeta nastupa u Zadru

Lenny Kravitz ovog ljeta nastupa u Zadru

POVODOM izlaska novog albuma "It Is Time For a Love Revolution", Lenny Kravitz će 6. kolovoza nastupiti u dvorani Jazine u Zadru. Nakon brojnih najava kojima se "diče" susjedne zemlje, i Hrvatska je tako konačno dobila svoj "ljetni inozemni adut".

Nadajmo se samo da će se ova vijest, koja je potvrđena na njegovoj službenoj tour stranici, zaista obistiniti. Naime, Lenny je u Hrvatskoj trebao nastupiti i prije četiri godine u sklopu festivala "Ožujsko Open-Air", ali je nastup otkazan u posljednji tren zbog navodne bolesti pjevača. Pravi razlog tome je, kako se kasnije doznalo, slaba prodaja karata i njegovo bahato odbijanje da nastupi pred malom publikom. Lupa Promotion, organizator Lennyjevog koncerta u Hrvatskoj nastup još nije potvrdila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ljubavna revolucija nešto što započinje u svakome od nas, i do nas bi se trebala širiti na kroz naš dom do naših obitelji, prijatelja. Ali ovakva vrsta revolucije znači disciplinu, znači da dopuštam ljubavi da upravlja mojim životom. Svaki dan kada se probudim trudit ću se iz petnih žila dijeliti ljubav i pozitivnu energiju. Tako ću raditi svaki dan, voljet ću sebe, voljet ću Bog, voljet ću ljude koji me okružuju. Tako bi trebali svi", najavio je Lenny svoju novu turneju.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara