Leonardo DiCaprio bio prisiljen vratiti Oscar (ne onaj na koji ste pomislili)

Leonardo DiCaprio bio prisiljen vratiti Oscar (ne onaj na koji ste pomislili)
Screenshot: Youtube

LEONARDO DICAPRIO baš nema sreće s Oscarima. Prvo je čekao gotovo tri desetljeća da osvoji ovu prestižnu nagradu, a samo godinu dana nakon što je konačno dobio vlastiti kipić, morao je vratiti onaj koji je pripadao Marlonu Brandu za ulogu u filmu Na dokovima New Yorka. 

Iako se sve odigralo prije godinu dana, detalji ovog skandala izašli su u javnost nakon što je New York Times objavio priču o financijašu Jhou Lowu (koji je financirao film Vuk s Wall Streeta) koji je kipić poklonio DiCapriju, a trenutno se nalazi pod kriminalističkom istragom. 

Embed from Getty Images

Prema pisanju NY Timesa, Low se zajedno s bivšim premijerom Malezije Najibom Rezakom našao pod optužbom da je pronevjerio milijarde dolara iz fonda malezijske vlade, piše časopis People. 

>>>Ukrao 5 milijardi dolara, smuvao DiCaprija i druge zvijezde pa samo nestao<<<

Poklone su morale vratiti i druge poznate osobe, poput Mirande Kerr, a vraćeni Oscar se trenutno nalazi u vladinom skladištu u Teksasu. DiCaprio je također dobio na poklon Picassovu sliku koju mora vratiti, dok je Miranda Kerr dobila klavir.

Jho Low danas je bjegunac, a prema nekim saznanjima, živi u Kini, navodno pod zaštitom tamošnje vlade, te i dalje uživa u luksuzu koji je stekao krađom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara