Leova reakcija na Lady Gagu: Trenutak s dodjele Zlatni globus o kojem svi pričaju

Leova reakcija na Lady Gagu: Trenutak s dodjele Zlatni globus o kojem svi pričaju

Screenshot: NBC

ZLATNI GLOBUS ove je godine donio prvu nagradu glumcu Leonardu DiCapriu koji je maestralno odigrao ulogu u brutalnom filmu "Povratnik", a slavila je i pjevačica Lady Gaga koja je u serijalu "American Horror Story" dobila kipić za sporednu ulogu grofice.

Kada je proglašeno njezino ime, Gaga je krenula prema pozornici, a kako se Leonardo zabavljao za svojim stolom, nije ni primijetio kako njegov lakat smeta Gagi u prolasku. Ono o čemu svi pričaju je upravo njegova reakcija i izraz na licu - okrenuo je očima i pogrdno se nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


I dok je Gaga u svojem govoru zahvale priznala kako je uvijek htjela biti glumica i prije nego li je postala pjevačica, te da uvijek treba slijediti svoje snove.

I DiCaprio je imao razloga za slavlje. Dobio je nagradu za glavnu mušku ulogu u filmu "Povratnik". "Ovaj film je o preživljavanju, prilagodbi i trijumfu ljudskog duha te najvažnije, o povjerenju. Nitko ne zaslužuje povjerenje više od Alejandra Inarritua", rekao je DiCaprio.

 

I am so grateful to the Hollywood Foreign Press. Thank you Taylor for being right there for me the whole way through....

Posted by Lady Gaga on Sunday, January 10, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara