Lepa Brena obećala: U Zagrebu na skoroj turneji pjevam i Čačak i Mile voli disko

Snimatelj: Tomislav Brdjanović
Foto: Borna Čavrag

NAJVEĆA pjevačka zvijezda s područja pokojne Juge, za Index otkriva da sprema nastavak megapopularnih filmova iz serije "Hajde da se volimo" i kako će 30 godina karijere obilježiti spektakularnim koncertom u Beogradu i izdavanjem biografije.

> Brena za Index nakon koncerta u Areni Zagreb 2009.: Nisam nosila uniformu srpske vojske nego uniformu za safari

U video-intervjuu govori o nastupu u Rijeci 5. ožujka, a ekskluzivno je najavila i veliku turneju po zemljama s područja nekadašnje Jugoslavije. Na pitanje kako to da prije dvije godine u Zagrebu nije pjevala neke od najvećih hitova; "Mile voli disko" i "Čačak", odgovorila je da će se publici odužiti tako što će ih čuti na skoroj turneji.

"Nitko nije nastupio na više stadiona i dvorana i pred više ljudi"

"Statistički podaci koje ćemo iznijeti u biografiji su neumoljivi: Na prostorima bivše Jugoslavije, od Drugog svjetskog rata pa sve do danas, nema osobe koja je održala više koncerata od mene", otkriva Brena.


"Radila sam najviše po stadionima, dvoranama i imala sam najviše koncerata koji su imali posjećenost preko pet tisuća ljudi. To su podaci s kojima se ne mogu pohvaliti ni nogometne zvijezde ex-Yu."

"Moja muzika nije za plakanje i sječu vena
i zato sam čekala 20 godina za turneju na prostorima bivše Jugoslavije"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjevačica sam vedrih i veselih nota i moja muzika nije teška, za plakanje i sječu vena, zato sam čekala 20 godina za turneju na prostorima bivše Jugoslavije", objašnjava Brena zašto je čekala da rane na ovim prostorima koliko-toliko zacijele, da bi se tek onda odvažila na turneju koja će obuhvatiti cijeli prostor u ratu raspadnute zemlje.

"Netko pije, netko se švaleriše, a meni su droga koncerti i publika"

Brena je objasnila kako se nakon 20-godišnjeg relativnog mirovanja, za vrijeme kojega se posvetila obitelji i (šou)biznisu, nalazi na novom početku, za koji joj snagu daju tisuće mladih obožavatelja koji se nisu ni rodili kad je ona bila na vrhuncu slave.

"Prije dvije godine u zagrebačkoj Areni sam se rasplakala jer su me neki prikazali kao osobu koja je nešto loše radila"


"Ako sam se od nečega čuvala i zbog čega sam se povukla na 20 godina, onda je to bilo da nekoga ne povrijedim, jer bila su to izuzetno teška vremena.  Ako se netko iz cijele te ratne priče izmakao, onda smo to bili moj suprug i ja. Bilo mi je žao i bilo mi je drago kada sam vidjela publiku u Zagrebu nisam skrivala suze, jer publika koja me prati 30 godina mi je kao druga obitelj i nemam zašto s njom skrivati suze", objasnila je zašto se prije dvije godine rasplakala na prvom poslijeratnom susretu sa zagrebačkom publikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara