Lepa Brena ponovo na filmu

JEDNU od najvećih balkanskih folk zvijezda, Lepu Brenu, uskoro ćemo moći vidjeti u četvrtom nastavku filmskog serijala "Hajde da se volimo".

Brenu je na tu odluku natjeralo veselo društvo iz svijeta filma, s kojim je provela više no ugodno nedjeljno poslijepodne na Zlatiboru. Čašica rakije od oraha bila je sasvim dovoljna da se plavokosa zvijezda odluči ponovo pokazati svoje atribute.

Iako je o tome razmišljala već duže vrijeme, tek sada je došla blizu realizacije svoje velike želje.

Supruga nekadašnjeg jugoslavenskog tenisača Bobe Živojinovića 80-ih je godina sa svojom pratećom grupom Slatki Greh žarila i palila bivšom jugoslavenskom folk scenom, a svojom novom-starom ulogom pokušat će prisjetiti javnost na najsjajnije razdoblje svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepe su mi životne priče, volim španjolske serije i akcijske filmove, ali nedostaju nam komedije." - izjavila je nakadašnja kraljica folka.

Podsjetimo se, Lepa Brena je privrženost našoj zemlji pokazala i nastupom u talk-showu Alke Vuice, kada je progovorila i o otmici svog sina Stefana.

Brena je i česta gošća elitnih dubrovačkih okupljališta, a nedavno je sa suprugom sagradila apartmane u Novom Vinodolskom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara