Lepa Brena sprema se za turneju po Hrvatskoj?

Turneja bi trebala započeti krajem ljeta, a Hrvatska bi, kako je najavila jedna od najvećih estradnih zijezda bivše Jugoslavije, trebala biti samo jedna od zemalja spomenute bivše države koje će ova pjevačka legenda posjetiti.

Ova folk legenda Balkana uspjela se početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća na tadašnjoj glazbenoj sceni izdvojiti kao nešto posebno. Osim po njezinu hit albumu "Hajde da se volimo", svi ju pamte i po tri filmska uratka, točnije komedije, koje je snimila zajedno sa svojom grupom "Slatki greh".

S istom grupom u dva je navrata (U Rumunjskoj i Bugarskoj) pjevala pred čak 100 tisuća ljudi, a taj su rekord tek prije nekoliko godina na prostorima današnje Republike Srpske uspjeli "skinuti" Svetlana Ražnatović Ceca i Zdravko Čolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje vrijeme Lepa Brena bila je nezaobilaznom temom srpskih tabloida, zbog njezina supruga, poznatog jugoslavenskog tenisača Bobe Živojinovića koji ju je navodno varao, te ju - nakon 20 godina braka - kako su novine neko vrijeme pisale, navodno i napustio.

Boba i Lepa Brena prošli su zajedno i kroz stravično iskustvo otmice djeteta. Par ima dva sina Stefana i Viktora, a Boba sina Filipa.

Lepa Brena glazbenoj bi se karijeri, kako najavljuje, trebala ponovno posvetiti nakon punih 15 godina apstinencije, a tijekom kojih je postala uspješna poslovna žena. Glazbi ju je vratila - kako je izjavila za spomenuti tjednik - glazba osamdesetih koja je ponovno "ušla u modu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara