Lepa Brena uskoro će snimiti četvrti nastavak serijala "Hajde da se volimo"?

Tekst: A.M.
Foto: Kurir


IAKO se o četvrtom nastavku filmskog serijala "Hajde da se volimo" pričalo još 2005. godine, čini se da se Lepa Brena na taj pothvat odlučila prije nekoliko mjeseci tijekom gostovanja u Sarajevu, kod glumca Emira Hadžihafizbegovića, koji je utjelovio Amerikanca u drugom i trećem dijelu Breninog filma.

Naime, kako tvrdi i ne tako pouzdani Kurir, iako o četvrtom nastavku popularnog filma nisu pričali u njegovoj emisiji "Večer s Emirom", Lepa Brena i Hadžihafizbegović na tu su ideju došli na privatnoj večeri, gdje su "kopali po prošlosti" i zaključili da bi snimanje novog nastavka bila odlična ideja.

"Naravno da Emir i ja imamo u planu da nam taj film u budućnosti bude na prvom mjestu"

"Naravno da Emir i ja imamo u planu da nam taj film u budućnosti bude na prvom mjestu. Inače, on mi je vrlo drag prijatelj i nadam se da ćemo uskoro početi surađivati", izjavila je Brena za Kurir. Baš kao ni ona, bosansko-hercegovački glumac također nije sakrio oduševljenje kada je u pitanju Lepa Brena i njihova zajednička suradnja.

"Rado bih prihvatio ulogu u tom filmu, kojeg svi obožavaju. Siguran sam da će Brena uspjeti sakupiti ekipu i da ćemo snimiti nastavak, što bih baš volio", rekao je Hadžihafizbegović. Hoće li Brena ovaj put zaista krenuti u akciju, ne znamo, ali ne sumnjamo da će tim potezom biti oduševljeni mnogi s prostora bivše Jugoslavije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara