Letu štuke na MTV TakeOveru

Tekst: J.A.
Foto: Goran Perešin/Index

U PETAK, 4. lipnja, s početkom u 20.30 sati, u sklopu emisije MTV TakeOver regionalnoj publici predstavit će se sarajevska grupa Letu štuke. Ova grupa nastala je 2004. godine. Jezgro benda čine Dino Šaran (vokal, gitara) i Đani Pervan (bubnjevi, udaraljke), a svoj prvi album pod nazivom Letu štuke snimili su 2005. Album je pratio singl i video za pjesmu Minimalizam.

U 2006. godini djelomično se mijenja postava benda. Objavljen je i video za pjesmu Sunce (feat. Rundek Cargo Orkestar), bend počinje s koncertnim aktivnostima diljem BiH i Hrvatske, a postaju poznati i u cijeloj regiji. Album Letu štuke i publika i kritika odlično su primile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2007. godina za bend počinje koncertno, a nastavlja se snimanjem drugog albuma. Štuke odlaze u Nizozemsku i snimaju nove pjesme u studiju Sing Sing. Potkraj iste godine objavljuju video za pjesmu Pero Papacoder i nastavljaju s koncertima.

U proljeće 2008., na radijskim postajama vrti se naslovni singl Tesla, za novi album Proteini i ugljikohidrati. Pogledajte koje spotove je bend Letu štuke odabrao za publiku regionalnog MTV-ja u MTV TakeOveru, koji će biti emitiran u petak, 4. lipnja u 20.30 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara