Lewis Hamilton u samo tjedan dana zaveo dvije tamnopute ljepotice

SAMO TJEDAN dana nakon što je na premijeru filma "Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lubanje" u Cannesu došao u društvu ljepotice Vivian Charlotte Burkhardt i svijetu otkrio svoju novu ljubav, vozač formule Lewis Hamilton bacio je oko na pjevačicu pop grupe Pussycat Doll, Nicole Scherzinger, s kojom je ovoga vikenda proslavio svoju pobjedu u utrci za Veliku nagradu Monaca u Monte Carlu.

Vivian i Lewis upoznali su se u siječnju ove godine, a nakon večere na koju ju je izveo, Lewis ju je pozvao da mu bude pratilja na filmskom festivalu prošloga tjedna u Cannesu. Ova 22-godišnja karipska ljepotica nije prisustvovala Lewisovoj nedjeljnoj utrci u Monacu kako ga "ne bi ometala na putu za pobjedu", što je vozač iskoristio i zaveo tamnoputu pjevačicu Nicole Scherzinger. Svoju pobjedu u Monte Carlu proslavio je u njezinom društvu u luksuznom klubu "Amber" gdje se novopečeni par, prema iskazu očevidaca, cijelu večer ljubio. "Lewis nije mogao skinuti ni pogled ni ruke s nje, cijelo su se vrijeme ljubili kao da ih nitko ne gleda", ispričali su gosti kluba koji su mu potom dodijelili neslužbenu titulu najvećeg zavodnika među vozačima Formule 1.

29-godišnja je pjevačica na Lewisov poziv doletjela iz Amerike samo kako bi ga podržala u osvajanju Velike nagrade Monaca. Nicole i Lewis jučer su viđeni na aerodromu u Monte Carlu kako se drže za ruke što je dodatna potvrda da je vozač prekinuo višemjesečnu vezu sa Vivian. Nicole i Lewis upoznali su se krajem prošle godine na dodjeli MTV nagrada u Minhenu nakon čega ga je pjevačica proglasila svojom "srodnom dušom". "Volim njegov način razmišljanja. Kada smo se prvi puta upoznali, nisam ni slutila da je u potpunosti isti kao i ja. On je moja srodna duša", ispričala je Nicole ovoga tjedna za jedan njemački časopis.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara