Leyla Hajrović: Nismo u karanteni zbog koronavirusa, nikad nismo ni bili

Leyla Hajrović: Nismo u karanteni zbog koronavirusa, nikad nismo ni bili
Foto: Instagram

SUPRUGU Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića Leylu jako živciraju napisi o njenom i suprugovom zdravstvenom stanju nakon što je ona bila na Tjednu mode u Milanu.

"Da - bila sam u Milanu jednu noć zbog Fashion Weeka. Tek na dan kada sam napustila grad, pojavile su se vijesti da je virus stigao u Milano.

Ne - nikada nije postojala sumnja da sam se zarazila korona virusom!

Da- nakon povratka iz Milana, Izet i ja smo SAMOINICIJATIVNO posjetili bolnicu radi PREVENTIVE.

Ne- NISMO u karanteni i nismo nikad ni bili", poručila je.

>>>Leyla Hajrović: Sama sam otišla na testiranje, bit ću pod kontrolom epidemiologa

Dinamovac Izet Hajrović ovog je tjedna završio u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu sa suigračem Marijom Gavranovićem. Budući da dvojica Dinamovih nogometaša nisu pokazivala simptome zaraze koronavirusom, pušteni su kući, a sljedećeg dana pojavili su se na treningu.
 
Iz Dinama su tada poručili da je klupska liječnička služba poslala nogometaše na pregled.

"Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", objavio je Dinamo nakon Indexovog upita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara