Lijepa glumica Michelle Monaghan se u tajnosti borila s rakom kože

Lijepa glumica Michelle Monaghan se u tajnosti borila s rakom kože

Foto: JLP

MICHELLE MONAGHAN, lijepa 35-godišnja američka glumica najpoznatija po ulogama u filmovima "Nemoguća misija 3", "Kiss Kiss Bang Bang", "Gone Baby Gone", "Made of Honor", "The Heartbreak Kid", "Eagle Eye" te "Due Date", otkrila je kako se u tajnosti borila s rakom kože koji je, na sreću, pravovremeno otkriven.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Prije nekoliko godina sam dobila madež na nozi i moj me suprug natjerao da odem na liječničku kontrolu. U Australiji su jako na oprezu po pitanju raka kože. Kad sam konačno otišla, rekli su mi da imam rak kože i operirali su ga. Tako sam zahvalna što je on na vrijeme to uočio", ispričala je glumica te dodala kako je i sama sad znatno opreznija po pitanju raka pa tako žali i što je godinama bila pušač. Sad se te štetne navike riješila. "Pušila sam gotovo 10 godina i stvarno žalim zbog toga. Srećom, sad sam se toga riješila i nadam se da se moja pluća oporavljaju", izjavila je.

Monaghan je od kolovoza 2005. godine u braku s australskim umjetnikom Peterom Whiteom, kojeg je upoznala 2000. godine na jednoj zabavi. U studenom 2008. godine par je dobio kćerkicu Willow Katherine White.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara