Lijepa, prekrasna Sofia Vergara

ZBOG golišavih fotografija web stranicu Sofie Vergare mjesečno posjećuje 12 milijuna surfera koji su joj zbog podizanja uzbuđenja dali nadimak Viagra.

Na novogodišnjoj fešti Puffa Diddya "motala se" oko tamnoputog pjevača koji je svoj prvi album prodao u sedam milijuna primjeraka, ali novinari tabloidi nisu uspjeli saznati da li ga je "smotala" jer je Puffy izazvao tučnjavu nakon koje su se gosti razbježali.

Diddy će nakon ovog incidenta sigurno izgubiti titulu "Kralja tuluma" ali to je već druga priča.

Rođena u Kolumbiji Sofia je bila na trećoj godini stomatološkog fakulteta kada ju je na plaži zapazio neki lovac na talente i odveo na modne piste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupala je na televiziji, a proslavila se golišavim kalendarima i vezama s glumcem Markom Wahlbergom i pjevačem Luisem Miguelom zbog kojeg je Mariah Carey pokušala samoubojstvo.

Odbila je snimanje za "Playboy" zbog obitelji jer ima šestero braće i osmogodišnjeg sina Manola, ali na svojoj internet stranici www.sofiavergara.com ne srami se pokazati svoje draži.

Najčešće je pitaju da li je u svoje velike grudi stavila silikone, a ona se hvali da su one prirodne i takve još od njene trinaeste godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara