Lil Kim osuđena na 366 dana zatvora

TAMNOPUTA seksi raperica provest će godinu i jedan dan iza rešetaka zbog laganja na sudu na kojem se našla zbog pucnjave u New Yorku prije četiri godine. Osim zatvorske kazne, koju će početi odrađivati 19. rujna, mora platiti i globu od 50.000 dolara.

Pjevačica je uporno tvrdila da pred radio stanicom "Hot 97" nije vidjela svog menadžera Damiona Butlera i prijatelja Guttu Jacksona kada je ispaljeno 30 metaka u sukobu s konkurentskom rap grupom Capone-N-Noreaga koja ju je izvrijeđala u jednoj svojoj pjesmi.

Video snimke dokazale su suprotno i Lil Kim se mogla samo ispričati sudu zbog laži. Tijekom saslušanja pozvala se na svoj prošli težak život na putu do uspjeha.

Pločnik ispred stanice "Hot 97" na Manhattanu postao je pravi glazbeni "OK Corall", jer je na njemu već izrešetan i 50 Cent u sukobu s The Gameom.

Lil Kim je dobila prilično blagu kaznu, jer joj je prijetio zatvor do dvadeset godina, a nada se da će je sudac poslati u zatvor u mjestu blizu njene majke kako bi je ona mogla posjećivati.

Pravim imenom Kimberly Jones, pjevačica se proslavila golišavim slikicama, a prije dvije godine dobila je nagradu Grammy kada je uz Pink i Christinu Aguileru otpjevala novu verziju hita Lady Marmelade.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara