Lily Allen se prestaje baviti glazbom

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP, GQ

BRITANSKA pjevačica Lily Allen čiji su hitovi sa zadnjeg albuma "It's Not Me, It's You" poharali sve svjetske glazbene ljestvice, objavila je kako se povlači iz glazbene industrije. Allen je na svojem blogu napisala kako ne namjerava više snimati albume te da nije produžila ugovor sa svojom izdavačkom kućom. "Dani kad sam zarađivala snimajući pjesme za mene su prošlost stoga ne očekujem da ću profitirati od svoje ostavštine, osim od kupovine materijala koji sam dosad snimila (što neće biti puno)", tvrdi 24-godišnja pjevačica.

Prva uloga u londonskoj predstavi "Reasons To Be Pretty" redatelja Neila LaButea

Premda se povlači iz glazbenog svijeta, Lily se i dalje bori protiv ilegalnog skidanja glazbe u Velikoj Britaniji, potičući ljubitelje glazbe da kupuju albume kako bi se spasila izdavačka industrija. Njezin odlazak iz glazbenih voda ne znači potpuno napuštanje svijeta zabave jer se mlada Allen odlučila okušati kao kazališna glumica, a prvu ulogu odigrat će u londonskoj predstavi "Reasons To Be Pretty" redatelja Neila LaButea.

Časopis GQ Lily je proglasio ženom godine, što ju je možda dodatno motiviralo da se dokaže i u glumačkom svijetu. Do sada je novinske stupce, pored pjevačkih dostignuća, punila svojim razuzdanim ponašanjem i provokativnim izjavama. Ona tvrdi kako za svoju lošu sliku u medijima nije ni najmanje kriva, ali da uopće nema potrebu to pokušati promijeniti. Možda će se slika  ipak promijeniti sada kada Lily svjetske pozornice mijenja za kazališne daske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara