Lindbergh ima petoro djece iz ljubavnog trokuta s dvije sestre

AMERIKANAC koji je prvi preletio Atlantski ocean bez stajanja Charles Lindbergh nije imao samo troje vanbračne djece nego petoro i to u tajnom ljubavnom trokutu s dvije sestre u Muenchenu, piše njemački list "Focus".

Početkom kolovoza njemačke su novine otkrile da je Lindbergh imao tijekom 17 posljednjih godina života ljubavnu vezu s Nijemicom Brigitte Hesshaimer u Muenchenu.

Njezinih troje djece Dyrk, Astrid i David, koji su rođeni između 1958. i 1967. godine a čiji se otac vodi kao nepoznat, izjavili su na konferenciji za novinare da se žele podvrgnuti DNA testiranju kako bi dokazali svoje tvrdnje da im je Lindbergh otac.

Međutim, nisu spomenuli postojanje svoja dva rođaka koji su im zapravo polubraća.

Kako piše "Focus", starija sestra Brigitte, Marietta, bila je zapravo njezina suparnica. Nedugo nakon rođenja prvog Brigittinog sina Dyrka Marietta je rodila Varga, a zatim i drugog sina čije ime list ne otkriva. I taj se ljubavni trokut Charlesa Lindbergha s dvije sestre nastavio do rođenja Davida 1967. godine.

Marietta Hesshaimer još je uvijek živa i živi u Švicarskoj u kući koju je izgradio Lindbergh.

Brigitte Hesshaimer nije svoju tajnu odala obitelji do kratko pred smrt 2001. godine. Djeca su na tavanu pronašla Lindberghova pisma čiju je autentičnost potvrdio grafolog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara