Lindsay bivšem o porniću: Kako si mi mogao tako jebeno podvaliti!

Lindsay bivšem o porniću: Kako si mi mogao tako jebeno podvaliti!

AMATERSKI porno uradak mlade glumice još nije došao u javnost - internetom kruži video klip koji ne objašnjava ništa, baš kao ni screenshoot koji već danima kruži medijima. Ipak, u javnost je došla reakcija 21-godišnje Lindsay, koja medijima govori kako nema pornić, ali svom bivšem dečku, njegovom navodnom autoru, telefonom prijeti i pokušava spriječiti objavljivanje cijele snimke.

"Ne mogu vjerovati da si mi tako jebeno podvalio! Sve je na internetu, kako si mi to jebeno mogao napraviti... Nikad ti nisam trebala vjerovati!", derala se Lindsay Lohan na Caluma Besta, svog bivšeg dečka koji ih je za vrijeme seksa navodno snimao, a video snimke prosljeđivao prijateljima na mobitel. Best se, navodno, pravda bolešću - prije nekoliko mjeseci priznao je da je ovisan o seksu, i to nakon što su svjetlo dana ugledale fotografije na kojima orgija s prostitutkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve zbog ambiciozne majke?

Majka glumice, Dina Lohan, medijima je rekla kako Lindsay neće, poput Britney, napustiti Hollywood kako bi dovršila rehabilitaciju. Lindsay je, naime, iz klinike trebala otići u New York, ali ju je Dina navodno nagovorila da se vrati u Los Angeles. Mediji pišu kako je zapravo posrijedi majčina ambicija - Dina Lohan želi na zahvaljujući Lindsayinoj slavi biti u medijima, pa i ne pomišlja odlazak iz sredine u kojoj se napokon, nakon 20 godina truda, medijski afirmirala.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara