Lindsay Lohan će se za Noć vještica zamaskirati u Sarah Palin

Lindsay Lohan će se za Noć vještica zamaskirati u Sarah Palin

LINDSAY LOHAN odlučila je da će njezin ovogodišnji kostim za Noć vještica biti u obliku njezine zaklete neprijateljice. Paris Hilton? Ne! Bivše guvernerke Aljaske i kandidatkinje za američku potpredsjednicu, Sarah Palin. Naime, Lindsay je Sarah "blatila" preko MySpace bloga što je u Americi izazvalo pravu malu senzaciju, jer se ne vidi tako često da neka od slavnih i poznatih holivudskih zvijezda na sva zvona pljuje po nekome od istaknutih američkih političara.

Iskazujući svoj bijes prema republikanskoj kandidatkinji za američku predsjednicu, Sarah Palin, Lindsay Lohan se dosjetila savršenog načina da pokaže svoje mišljenje o Sarah i o njezinoj politici. Lindsay se tako za nadolazeću Noć vještica namjerava zamaskirati u Sarah, a kostim će uključivati naočale, crveno odijelo i lakirane cipelice. Da bi stvar bila još bolja, Samantha Ronson, Lindsayina najbolja prijateljica/djevojka/zaručnica namjerava se zamaskirati u Todda, pomoćnika i desnu ruku Palinove. Lindsay Lohan u svojim je postovima pisala kako je Sarah "ograničeni i medijski opsjednut homofob".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu pregristi svoj jezik kad je riječ o toj Sarah Palin. Je li grijeh biti homoseksualan? Trebaju li se heteroseksualne osobe smatrati grešnicima? Je li grijeh koristiti kondome ili kontracepcijske pilule? Je li grijeh imati seksualni odnos prije braka ili imati izvanbračno dijete? Je li naša zemlja na tolikom rubu da je najbolja opcija za republikance kandidirati uskogrudnu, medijima opsjednutu homofobičnu ženu?", napisala je glumica.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara