Lindsay Lohan optužila zaručnika da je vara pa vrištala da je pokušava ubiti

Lindsay Lohan optužila zaručnika da je vara pa vrištala da je pokušava ubiti

 Foto: Instagram

LINDSAY LOHAN je izvela pravi kaos na društvenim mrežama kada je objavila niz fotografija na kojima je njen zaručnik u noćnom provodu.

Lindsay mu je u opisu poručila: "I ja sam bila takva s 23. To su glupa vremena, sve se mijenja kad napuniš 26 ili 27. Hvala ti što nisi došao kući večeras. Slava mijenja ljude". U sljedećoj objavi ga je optužila da je vara s Dashom Pashevkinom, njenom donedavnom prijateljicom, koju je nazvala "ruskom kurvom".

Kada se malo smirila, objavila je i video na Snapchatu u kojemu moli zaručnika da joj oprosti i da se vrati kući. Sve je objave ubrzo izbrisala, a kada su joj sve lađe potonule odlučila je na Twitteru objaviti da je trudna. Objavila je link na njen film "Porođajni bolovi" i napisala: "Trudna sam".

Ubrzo nakon cijele drame na internetu, njen zaručnik se vratio kući pa je nastala nova drama. The Sun piše da je glumica u jednom trenutku počela vikati da je zaručnik pokušava ubiti. "Pomozite mi. Upravo me pokušao zadaviti i ubiti", vikala je navodno histerična glumica.

Što se događa u vezi problematične 30-godišnjakinje i ruskog milijunaša Egora Tarabasova i kako će to se završiti, tek ostaje vidjeti.

 

He wore black and I wore white.... 🙉🙈🙊⚓ I guess #art is whatever you make of it.

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara