Lindsay Lohan ponovno postala crnka i počela opsjedati bivšu ljubavnicu

Lindsay Lohan ponovno postala crnka i počela opsjedati bivšu ljubavnicu

Tekst: A.M.
Foto: JLP

NAKON što je u srpnju punih jedanaest sati provela u frizerskom salonu kako bi postala plavuša, Lindsay Lohan sada je ponovno kosu obojila u crno. Baš kao i prošli put, razlog njezine promjene navodno je Samantha Ronson, bivša djevojka koju očito još uvijek nije preboljela. Da ima istine u tome, dokazuje i priča RadarOnlinea koji piše da je u srijedu navečer Lindsay posjetila Samanthu u jednom noćnom klubu gdje muškobanjasta DJ-ica pušta glazbu.

"Pijana Lindsay u klub je došla s nepoznatom prijateljicom i izgledala je kao da je spremna za incident", rekao je neimenovani izvor za američki portal. "Čim je stigla, počela je piti votku, i to ravno iz boce. Zatim je iz torbe uzela neke tablete, popila ih i ponudila svojoj prijateljici jednu", dodaje izvor. Ipak, svojim razuzdanim ponašanjem Lindsay nije uspjela privući pažnju Samanthe već ju je naljutila.

"Kada je shvatila da je Samantha ne doživljava, Lindsay je počela plesati i drpati se sa svojom prijateljicom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je shvatila da je Samantha ne doživljava, Lindsay je počela plesati i drpati se sa svojom prijateljicom, što je potpuno razljutilo njezinu bivšu djevojku", rekao je izvor koji dodaje da je ljutita Samanta zatim došla do razmažene glumice i počela se derati na nju. "Prvo ju je bezobrazno upitala zašto ne bi popila još koje piće, a zatim joj rekla da je sramotno to što radi. Bijesna Lindsay zatim je uzela punu čašu votke i bacila joj ravno u facu", tvrdi bliska prijateljica DJ-ice.

Ipak, do chick fighta ipak nije došlo već je Samantha pokupila opremu i otišla iz kluba. Dan kasnije Lindsay se zaputila frizeru, ponovno postala crnka i navodno odlučila po tko zna koji put promijeniti životne navike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara