Lindsay Lohan poručila ocu Michaelu: Ti si siledžija i javna sramota!

Lindsay Lohan poručila ocu Michaelu: Ti si siledžija i javna sramota!

LINDSAY LOHAN putem svog službenog bloga okomila se na oca Michaela kojega naziva "siledžijom" i "javnom sramotom". Bijesnu 22-godišnju glumicu na ovo je potakla izjava njezinog oca ranije ovoga tjedna u kojoj stoji njegova tvrdnja kako Samantha Ronson, koja je najavila objavljivanje svoje biografije, samo iskorištava svoju najbolju prijateljicu/djevojku/zaručnicu, jer će u toj knjizi napisati pikanterije iz privatnog života mlade glumice.

Na Michaelovu se izjavu prvo oglasila Samantha koja je, također putem bloga, poručila kako joj je ispod časti komentirati tako glupe navode, kako ga žali i kako ona ne može utjecati na činjenicu da Lindsay više voli nju nego svog oca. Sada se javila i revoltirana Lindsay koja je napisala novi post na svom blogu, čija je autentičnost potvrđena od njezine glasnogovornice Leslie Sloane-Zelnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tata, ako mi imaš nešto za reći, reci mi to u facu. To je načelo u koje sam vjerovala cijeli život: ne budi kukavica koja svoju idiotsku propagandu širi putem medija, okani ih se više. Boli me to što radiš, postupno i svakodnevno uništavaš ovu obitelj svojim djelima i medijskim istupima. Ja sam se zbilja trudila popraviti naše odnose, no izgleda da neke osobe uvijek ostaju iste. Više neću i ne želim biti kraj tebe, ne mogu podnijeti činjenicu da konstantno zadireš u moj privatni život i blatiš ljude do kojih mi je iznimno stalo, i to sve samo zbog svoje glupe ovisnosti o slavi. Samantha me nikada nije i ne bi prodala", poručila je glumica.

Michael, bivši broker na Wall Streetu, za Lindsayinu majku oženio se 1985. godine, a službeno su se razveli prošloga kolovoza vansudskom nagodbom. Na sud su se opet vratili početkom ove godine zbog problema sa skrbništvom nad 14-godišnjom Ali. Michael je pušten iz zatvora u ožujku 2007. godine nakon što je odslužio gotovo dvije godine zbog fizičkog napada i vožnje pod utjecajem nedopuštenih supstanci.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara